30.01.2011

KrP:n lauantai-illan taistelu sarjapisteistä oli ohitse viimeistään ajassa 23.37 Sami Kosken siirrettyä ylivoimalla SPV:n jo 6-1 johtoon. Kaikkiaan KrP:n puolustuspeli ja jopa pallollinen peli oli aivan sekaisin koko illan. KrP pääsi ensimmäisen kerran kunnolla peliin mukaan vasta 3.erässä kun SPV:lläkin hieman kaasujalka hellitti.

Ensimmäinen ja toinen erä olivat täydellistä hurrikaania KrP:n alueella, pahimmillaan pelissä mentiin monta minuuttia ettei KrP saanut minkäänlaista organisoitua hyökkäystä tai edes hyökkäysyritystä SPV päätyyn. SPV oli edellä jokaisella pelin osa-alueella, mutta eniten raivossa ja halussa voittaa kaksinkamppailuja sekä ottaa iskuja vastaan. Pelkästään nuo osa-alueet kunnossa ollessaan on edes jonkinlainen mahdollisuus voittaa pääsarjatason salibandyottelu. Tietysti täytyy muistaa että KrP:llä on liigatasolle kokematon joukkue, etenkin puolustus ja maalivahti, mutta silti nämä asiat täytyy korjaantua jotta liigaa edes pelattaisiin vielä muutaman vuoden päästä kun tämä joukkue olisi parhaimmillaan.

KrP joutui rikkomaan pelissä poikkeuksellisen paljon, mistä kertoo KrP:lle puhalletut seitsemän (7) kaksi minuuttista, joista SPV rankaisikin todella kovalla kädellä tehtyään peräti viisi (5) ylivoimamaalia.

Viimeiseen erään KrP pääsi 8-1 tilanteessa edes jotenkin peliin mukaan, mutta silti tuonkin erän vei nimiinsä SPV luvuin 4-3. Loppulukujen ollessa digitaalien pysähtyessä peräti 12-4 SPV:n nimiin. Pelistä nyt ei voi puhtaita papereita tuollaisen rökityksen jälkeen antaa kenellekään, mutta mainita täytyy kovan työn kautta ensimmäiset liigaminuuttinsa 3.erässä saanut puolustaja Ville Ollikainen, joka pääsi kaikenlisäksi heti ensimmäisellä liigakudillaan heiluttamaan maaliverkkoa. Ollikainen näyttää ulkoisesti 35-vuotiaalta, mutta on vasta 22-vuotias ja on tullut 2-vuodessa 5.divarista, 2.divarin kautta aina liigaan asti. Ollikainen on näyttänyt että kovalla työllä ja asenteella voi nopeassakin ajassa kehittyä suurin harppauksin.

Mikäli nähdyn kaltainen puolustuspeli (maalinedus,kulmapeli) jatkuu taistelee KrP vielä karsintoihin joutumista vastaan keväämmällä. Joten nyt on viimeistään kaikkien alettava taistelemaan kuin eläimet jotta pisteistä on mahdollista taistella tasaisessa keskikastissa. Maanantaina on tähän erinomainen tilaisuus KrP:n matkustaessa Jyväskylään Happeen vieraaksi, Happee on tällä hetkellä sarjassa yhdeksäntenä pisteen KrP:tä jäljessä.