Kausi 2021-2022

Kausi päätettiin oman ikäluokan SM-sarjan sijaan 6. Suoritus oli hyvä, mutta tälle porukalle jäi vielä nälkää tuleville kausille… 

Kausi aloitettiin täysin uudella joukkueella, niin valmentajien, kuin pelaajien osalta. Onneksi tämän tilanteen hyvät skenaariot toteutuivat, valmennus hoiti hommansa hienosti ja pojat pelasivat vielä paremmin. Kehityskäyrä joukkueena oli todella jyrkästi ylöspäin kun vertaa kesän ensimmäisiä harjoitupelejä kauden loppupään suorituksiin. Erityismaininnan ansaitsee myös akatemiatoiminta, jonka vaikutus näkyi joukkueen ja yksilöiden kehitysloikissa. Kauden mittaan pojat tarjosivat katsojille hienoja elämyksiä mm. loistavien yksilösuoritusten, joukkueen tiukkojen paikkojen venymiskyvyn ja muutaman nitropelin merkeissä.

Try out kaudelle 2022-2023

Try out jakso kaudelle 2022-2023 alkaa 11.5. ja loppuu 27.5. Try out treenit ovat kahdesti viikossa: keskiviikkoisin klo 1645-19 ja perjantaisin klo 1645-19. Kaikki ovat tervetulleita näyttämään taitonsa ja katsastamaan meidän meininkiämme. Tätä kautta voit päästä tulevalla kaudella pelaamaan P17-p22  sarjoja (ja suomisarjaa) kehittämään ja haastamaan itseäsi kovimmissa mahdollisissa peleissä osana loistavaa porukkaa. Akatemian tarkoitus on tarjota pelaajille mahdollisuus kehittyä niin pitkälle, kuin rahkeet riittävät. Seuran tavoitteena on saada kasvatettua omista junioreista F-liigapelaajia. Ilmoita tulostasi try outeihin etukäteen joukkueejohtaja Juha Riskilälle.

KAUSI 2022-2023:

P17 joukkue pelaa SM-sarjaa, P19 joukkue aloittaa alemmasta divarista tavoitellen kauden mittaan nousua ensi kautta silmällä pitäen kohti SM-sarjaa, P22 joukkue pelaa SM-sarjaa. Tämän lisäksi on suomisarjan joukkue. 

hARJOITTELU

Pyrimme mahdollistamaan laadukkaan ja kehittävän harjoittelun siten, että koulunkäynti ei kärsi. Viikossa on kolmet harjoitukset, joissa on yhdistetty sekä fysiikkaharjoittelu, että lajitaidot. Harjoitukset ovat kestoltaan hieman tavanomaista pidempiä, mutta kerrat pysyvät viikkotasolla hillittynä ja saavutettava kehitystaso on ollut loistava!

valmennus

Akatemiavalmennus tekee laajaa yhteistyötä keskenään aina liigavalmennusta myöten. P17 joukkueen valmennuksessa jatkaa erinomaiset näytöt kaudella 2021-2022 antaneet Valtteri Viitakoski ja Miikka Nurminen, lisäksi valmennus tulee vielä vahvistumaan myöhemmin julkaistavalla nimellä.

Haluatko mukaan näätälaumaan KEsken kAUDEN?

Jos haluat mukaan, ota rohkeasti yhteyttä JoJo Juha Riskilään.

Yhteyshenkilö/ tiedustelut:
Joukkueenjohtaja
Juha Riskilä
050 357 6576
jriskila(at)gmail.com

Kauden viimeinen peli takana

Mukana tukemassa joukkueen toimintaa:

Joukkueenjohtaja

Juha Riskilä
050 357 6576
jriskila@gmail.com

Päävalmentaja

Valtteri Viitakoski
050 555 2127
valtteri.viitakoski@gmail.com

Päävalmentaja

Miikka Nurminen
0403505880
mnurminen11@gmail.com


Hyökkääjät

Alhola Ilari
Halmela Teemu
Paloneva Arttu
Rantala Leevi
Suuniittu Daniela
Tikkakoski Konsta
Vierula Miko
Telenius Onni
Viljanen Jonne
Koivunen Niklas
Riskilä Roope
Miettinen Anton
Santala Aaro

Puolustajat

Saloranta Kaapo
Virtanen Ville
Kairavuo Aaron
Helin Verneri
Ahlbom Joel
Ahlfors Vilho
Koivula Oliver

Maalivahdit

Finnilä Jesse

Mikael Ollikainen


Valmentajat

Valtteri Viitakoski
Miikka Nurminen
Niklas Nurminen

Toimihenkilöt

Maria Malinen, talous
Alhola Timo, huoltaja

Juha Riskilä, joukkueenjohtaja