01.02.2011

Lauantaisen Seinäjoen reissun jälkeen KrP päävalmentaja Mika Myllyniemi jäi toivomaan taistelua ja itsensä likoon laittamista, nuo toiveet toteutuivat täysin maanantai-illan trillerissä Jyväskylässä, kun KrP otti seurahistoriansa ensimmäisen voiton Happeesta. Samalla voitto tarkoitti sitä että KrP on vajaan kolmen liigakautensa aikana voittanut vähintään kerran jokaisen liigajoukkueen.
KrP:llä on ollut Alkuvuoden aikana todella pahoja loukkaantumishuolia ja eilisenkin avauskokoonpanosta puuttui viisi todella tärkeää pelimiestä, mutta kuten urheilussa on tapana se tarkoittaa näyttöpaikkaa jollekin muulle aiemmin pienemmissä rooleissa olleille. Nuo näyttöpaikat KrP miehet käyttivätkin eilen enemmän kuin hienosti. Esimerkiksi inttipojat Visa Rikala ja Janne Suoniemi tekivät maalin mieheen ja kookas puolustaja Tomi Rissanen oli isäntänä omalla alueella voittaen lähes jokaisen kaksinkamppailunsa. Vielä pelin aikanakin puolustuksesta tippui kaksi miestä Heikki Rantalan saatua suihkukomennuksen 3.erän alussa ja Matti Koskelan jalkapöydän kipeydyttyä sellaiseen kuntoon, että edes kävely ei enää onnistunut kunnolla. Kuitenkin isolla sydämellä taistellut KrP sai lopulta todella maukkaan jatkoaikavoiton noin 40 minuutin peliajalla olleen Sami Nymanin tahtomaalilla.

Tämä oli todellinen taisteluvoitto, iso kiitos pelaajille. He todella heräsivät taistelemaan lauantaisen SPV tappion ja sunnuntaina pidetyn pienen palaverin jälkeen. Tänään myös pallollinen pelaamisemme oli todella hyvällä tasolla, kauden parhaita pelejä, sanaili päävalmentaja Myllyniemi.

Nyt on taas melkein parin viikon tauko peleistä ja tähän mennessä tauon jälkeiset pelit ovat menneet alkusyksyn Trackers peliä lukuunottamatta täysin vihkoon, joten nyt täytyy keksiä joku lääke siihen, jotta oltaisiin täysin hereillä heti alkuvihellyksestä asti 11.2 kun pelit taas jatkuvat. Tämä loppuviikko unohdetaan mailat ja taktiikat reeneistä ja keskitytään fyysiseen puoleen jotta jaksetaan rutistaa tämä loppukevät, lopetti Myllyniemi.

Happeen koostama maalikooste pelistä löytyy täältä.

Nokian KrP:n liigapelit jatkuvat perjantaina 11.2 kello 18.30 Raholassa, jonne saapuu viime ajat hieman epävireisesti pelannut Tapanilan Erä. KrP toivookin nyt että saisi loppukauden kotipeleihinsä kotiyleisöstä niinsanotun kuuden kenttäpelaajan, jollaisen esimerkiksi Happee sai eilen 3.erän kirinsä aikana.