03.12.2022

Nokian KrP:n miesten F-liigajoukkue kävi perjantaina hakemassa kolme pistettä FBC Turun vieraana Kupittaalla, kun voitto irtosi lukemin 4-7. Ottelusta ei saatu samanlaista maali-ilottelua kuin Raholan kohtaamisessa, sillä kotijoukkueen tiivis puolustuspeli hankaloitti KrP:n hyökkäyspelaamista merkittävästi, ja kotijoukkueen maalivahti Jens Beijar oli erinomaisella pelipäällä. Suurin ero ottelussa koettiin toisessa erässä, kun 1-2 tilanteesta erän aikana Näätälauma taikoi itsensä 2-6 johtoasemaan. Viimeisessä erässä molemmat joukkueet osuivat kertaalleen. Kahden pisteen miehiä Näädissä olivat Mikko Laakso 2+0, Henri Johansson 1+1, sekä Joona Rantala 0+2. Puolustajista Morics Krumins ja Eemil Ukkonen avasivat kauden maalitilinsä, ja Ukkoselle maali oli ensimmäinen Näätälaumassa.

Maalihanat ottelussa avannut Morics Krumins kommentoi perjantain ottelua seuraavasti, ”Hyvä voitto Turussa eilen. Pääsimme takaisin voittoputkeen, joten siitä täytyy olla iloinen. Myös pelisuunnitelmamme toimi hyvin perjantaina, ja tämä ottelu oli meille hyvä pallollisen pelin kehittämiseen hyökkäysaueella”.

Sunnuntain ottelussa vastus kuitenkin kovenee ainakin paperilla, kun Jyväskylän Happee saapuu Raholaan vastustajaksi. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Jyväskylässä päätyi Näätien voittoon lukemin 7-8 jatkoajalla. KrP onkin Happeeta vastaan nyt kuuden ottelun voittoputkessa, vaikkakin ottelut ovat olleet tasaisia ja jatkoajaltakin on haettu usein ratkaisua. Viihdearvo on myös joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa ollut kohdillaan, ja siihen tuskin tulee muutosta sunnuntain kohtaamiseen.

Huomisen otteluun on tärkeää pelata pallolla ja rakentaa pitkiä hyökkäyksiä. Mielestäni meidän ei kauheasti muuttaa peliämme, kunhan muistamme pelata fiksusti ja kovalla itseluottamuksella ja flow tilassa. Happee on joukkueena ollut aina kova vastus meille, etenkin pallollisessa pelissä ja vastahyökkäyksissä he ovat erinomaisia. Meille on siis tärkeää pyrkiä pitämään heidät ilman palloa niin paljon kun mahdollista ja pitää huoli tasapainosta kun hyökkäämme.” ruotii Krumins tulevaa koitosta. Kysyttäessä kauden avausmaalin tuomasta itseluottamuksesta, vastasi Krumins ”ketsuppipullon nyt olevan auki”.

Ottelu alkaa Raholan liikuntakeskuksella 16.00 alkaen, ja ottelu on seurattavissa Ruutu+ palvelun kautta. Tervetuloa!