18.02.2014

Maanantai-ilta, ulkona pimeää ja märkää, myöskään illan salibandyliigaottelu ei muodostunut miksikään klassikoksi.

Näätälauman sairaslista oli taas kasvanut entisestään Pöllö Salmisen ja Miro Lehtisen muodossa.

KrP tuli pelin alkuun todella uneliaalla peli-ilmeellä, ottelu oli vierasjoukkueelle 1-3 lukemissa jo kolmen minuutin pelin jälkeen. Tässä kohtaa KrP:n valmennus kaivoi peliin mukaan nilkkavaivaisen Lukas Meisterin ja koulukiireiden takia myöhässä paikalle tulleen Visa Rikalan, jotka toivat energiaa Näädille ja olivat itseasiassa KrP:n ylivoimaisesti parhaat pelaajat ottelussa, molempien plusmiinus näytti pelin jälkeen saldoa +3 (3-0).

Ensimmäisen erän loppu ja toinen erä olivat KrP:n sauma tulla peliin mukaan, Erän pelissä näkyi pakkovoiton tarve ja tietty pallollinen uskallus näytti puuttuvan taitavalta ryhmältä. Näätälauma teki kuitenkin muutaman karkean henkilökohtaisen virheen toisessa erässä ja antoivat Erälle todella halpoja maaleja, jonka johdosta viimeiseen erään lähdettiin jo 4-8 tappioasemasta. Maalivahtien torjunnat kertovat toisen erän painopisteestä, KrP Eero Peiponen 1, Erä Markus Laakso 7.

Kolmanteen erään tultiin lähinnä pelailemaan ja KrP:n pelaaminen jämähti liikaa takakolmiossa hieromiseksi suorilla jaloilla, josta ei ikäväkyllä maaleja oikein pääse syntymään, ainakaan vastustajan päähän. Näennäisen kirin pysäytti lopullisesti Erän Tom Strömsten iskemällä pallon tyhjään KrP rysään kolme ja puoli minuuttia ennen loppua. Loppulukemat vierasjoukkueelle 7-11.

KrP:n tehokkain pelaaja oli jälleen tuplapelaaja Henri Johansson tehoilla 3+1, mutta arvosanaa laskee kovasti plusmiinuslukema -4 (3-7). Muut KrP maalit tekivät Visa Rikala 2, Matti Koskela ja Tommi Merto. Aiempaa selkeästi isommassa roolissa loukkaantumisten johdosta pelannut A-juniori Jussi Mustalahti pörräsi pirteästi, mutta tehottomasti.

KrP:llä on runkosarjaa jäljellä enää kaksi ottelua ja karsintojen välttäminen ei ole enää omissa käsissä, mutta kuitenkin mahdollista voittamalla molemmat ottelut ja Kooveen samaan aikaan hävitessä molemmat ottelunsa. Kauden viimeinen runkosarjan kotiottelu pelataan lauantaina 22.2.2014 kello 17.00 Raholassa mestariehdokas SSV:tä vastaan!