15.10.2008

Edellisessä kotipelissään SPV:lle hävinnyt KrP sai keskiviikkona vieraakseen kovan ykköskentällisen varaan nojaavan TPS:n.

Ottelusta ei juuri KrP:n osalta positiivista jäänyt käteen, mutta nyt viimeistään jokainen pelaaja näki kuinka paljon töitä liigatasolla pärjätäkseen on tehtävä. Pienikin tilanteen kesken jättäminen tai huolimaton syöttö tarkoittaa liigassa yleensä maalia omiin. Kun vielä divarissa puolihuolimattomallakin pelillä pistetili karttui hyvää tahtia.

KrP:n keskiviikkoista peliä leimasi iso joukko harhasyöttöjä ja omien maalitilanteiden (mm. läpiajo) surkeita ratkaisuja. Lisäksi jobinpostia toi Timo Kettusen ja Heikki Rantalan loukkaantuminen, joista tosin Rantala pystynee pelaamaan jo lauantain Trackers pelissä.

TPS näytti olevansa varteenotettava mitaliehdokas tämän kauden salibandyliigassa. Luotettavan maalivahtipelin lisäksi myös ykköskentän takaa alkaa nousemaan pelaajia esiin, josta osoituksena esimerkiksi kolmosdivarista liigaan nousseen Juha Kiviniemen kaksi maalia. Toki ykkösketjukin iski KrP verkkoon viidesti.

Lauantaina KrP matkustaa Iittalan "kauhujen taloon" kohdatakseen Hämeenlinnan ylpeyden Trackersin joka porskuttaa sarjakärjessä tappioitta, vyöllään muunmuassa kotivoitto SSV:stä.

KrP:n on nyt löydettävä oma pallollinen pelaaminen ja monen pelaajan selässä matkustava apina on mahdollisimman äkkiä karistettava niskoilta.

Seuraava kotiottelu pelataan ensi tiistaina 21.10 kello 18.30 jolloin kohdataan paikallisvastustaja Classic.