19.10.2008

Kauden ensimmäinen paikallispeli ja rapsakka syyskeli sateineen kaikkineen. KrP- manageri Salmela jännitti peliä niin paljon, että lähti työmatkalle Yhdysvaltoihinjuuri alkuvihellyksen aikana. Toivottavasti miestä ei pidätetä terroristiepäiltynä,kun Marko kuitenkin pyytää jatkuvasti päästä ohjaamoon saadakseen yhteyden maahan ja tietoja pelistä.

Televisiokamerat oli raahattu paikalle TV-ottelua varten ja Urheilukanavan Reeo Tiiainen kulki edelleen hiukset BB-Teromaisesti.
Pelissä KrP antoi tasoitusta heti alusta käsin, kun yli 18 % joukkueen tehdyistä maaleista istui katsomossa Mikko Raivion muodossa. Selkävaivat pitivät miehen sivussa paikallispelistä, mutta toivottavasti seuraavaan peliin Mimmi toipuu.
Ja pelitapahtumat tilanne tilanteelta:
02.38 KrP:n ensimmäinen laukaus ja Roope Hietalahden lavasta 1-0
03.13 Classicin avauskuti
06.44 Lehmussola ronkki reboundista kolme kertaa kunnes osui 2-0
07.40 Vastaiskusta Korteniitty kaventaa 2-1 Lehtolan syötöstä
11.23 Salibandyliigan TimeOut
12.39 J-P Taskinen paikkasi oman virheensä katkomalla syötön, nousi oikeaa laitaa ja laukaus maissa tolpan kautta 3-1
14.26 Classicin 1. poikkisyöttö
19.26 Katajiston laitakynä vei länget mustapaidalta ja jatkotilanteessa KrP:ltä hylättiin maali korkealla mailalla tehtynä
35.16 Classicilta hylätään maali korkeana mailana
35.43 Classic näpäyttää kaksi perättäistä poikkisyöttöä ja V-M Virtanen saa tehdä rauhassa tyhjiin 3-4
37.41 Meriläinen torppaa Karppasta laidassa. Karppanen keräilee kamat ja Meriläinen boksiin
38.23 Punkarin puolustuksen halkova syöttö pystyyn ja Johansson saa lapioida tyhjiin 3-5
42.40 Lehmussolaa rikottiin maalipaikassa. Rankkari, jossa Lakanen veivaa hyvin, mutta Viitanen saa sormen päät väliin. Leikkaselle 2 min
45.05 KrP:n Vatanen antaa karmean harhan omassa päässä ja Classicille 2-0 hyökkäys; Lahti pelastaa
45.48 Classicille 3-2 hyökkäys, josta Johansson rokottaa 3-6
46.03 Vatanen joutuu rikkomaan tyhjiin lyömässä olevaa C pelaajaa. Rankkarissa Johanssonin nollaa Lahti kenkätorjunnalla
49.38 Henri Kämäräinen katkaisee syötön KrP:n Rajalan edestä ja nousee tinttaamaan 3-7 lukemat. Samalla Salibandyliigan TimeOut
50.39 Nokian Sonnenberg Jussi Pietilä kiittää peliajasta ja lusikoi neliön keskeltä 4-7
53.01 Pekka Leppänen tarjoilee Häkkiselle tyhjän maalin. Kulmilla nököttää kuitenkin vielä Tuomas Mustakallio, joka törkkää mailan väliin ja saa Pietilän tavoin pallon hyllyyn 5-7
58.14 KrP:n aikalisä, Lahti penkille
58.23 Karppanen saa lyödä tyhjiin 5-8
60.00 Summeri ja selitykset.
Parempaan päin menossa, vaikka pisteittä jäätiin. Avauserässä KrP:n peli oli iloista ja maalipaikkoja olisi ollut useampaankin osumaan. Toisessa erässä peli vaikeutui. Ehkä osasyynä oli Classicin karvauksen ja temponnosto. Henkistä kanttia kysyttiin myös, kun kaveri nousi 3-1 takaa erän aikana rinnalle ja ohi. Kolmannessa erässä Classic rutiinillaan napsi tarvittavat osumat. Osa menee välillä kentälle päässeen kolmosvitjan uinahdusten piikkiin.
Lopun kavennusyritys kuudella päättyi surkuhupaisasti, kun yhdeksän sekuntia hyökkäyspään vaparin jälkeen omissa kolisi.
Positiivista päivässä oli viisi tehtyä maalia. Viidellä maalilla pitäisi kyetä pelit kääntämään itselleen, vaikkei yksikään Classicin maaleista ollut Lahden vika.
Seuraavaksi vastassa toinen tamperelainen. G-Koovee kuuluu KrP:n päävastustajiin, joten nyt on ryhtiliikkeen paikka. Apinat selästä porukalla ja G-Koovee kolmanneksi Pirkanmaalaisista.