24.10.2008

Matkustuspelkoa potevien KrP:läisten onnenajat jatkuvat, kun seuraava vieraspeli pelataan tutulla Tampere Areenalla. Tällä kertaa VIP-paikat ja tuomaripalkkiot hoitaa fuusioseura G-KooVee.

Seitsemän kierroksen jälkeen G-K on pystynyt voittoihin ainoastaan vieraskentillä; Happeen nyt kaataa kuka tahansa, mutta yleensä vahvan kotijoukkueen kaataminen Mosahallissa kuului ennalta arvaamattomien tulosten joukkoon. Kotikentällä sitten pataan on tullut mm. AC Hakilta ja Trackereiltä. Neljällä pisteellä sijoitus on tällä hetkellä yhdeksäs.
KrP on kyntänyt voitottomia teitä pitkään. Kotivoitto avauskotipelissä JosBaa vastaan ei lämmitä enää ketään. Sijoituskin on luisunut samoille sijoille kiekkoliigan Ilveksen kanssa. Myötäilyn vuoksi kerrottakoon, että ensimmäisissä peleissä KrP hävisi tällä hetkellä sarjan kärkipäässä keikkuville joukkueille.
Edellisessä paikallisessa KrP oli niskan päällä ensi erän, mutta kaksi viimeistä erää Classicin kone oli omalla tasollaan ja Peltolan porukka nappasi voiton. Aikaisempiin peliesityksiin nähden paikkojen luonti Classic-pelissä oli jo lähellä tuttua KrP:tä. Vastapainona pienet nukahdukset omassa päässä ja avauspelissä johtivat siihen, että rutinoitunut vastapuoli rankaisi kovalla kädellä.
G-KooVee kuuluu KrP:n kanssa samoista sijoista loppukaudesta taisteleviin joukkueisiin. Play Off-paikka lienee molemmilla toiveissa runkosarjan päätteeksi. Tämä kuitenkin edellyttää tasonnostoa molemmilta.
Pelaajapuolella KrP toivoo apinan putoamista lähinnä Meriläisen ja Lakasen harteilta. äijät tekevät paljon työtä kentällä, mutta silti kiikarit killuvat pistepörssissä. Tehottomuudesta hyökkäyspäässä kertonee sekin, että paras KrP löytyy nippanappa viidenkympin sisältä; Häkkinen 48. tehoilla 3+3.
G-KooVee paras pinnapoju Marko Lahtinen on haalinut merkinnät 5+4 ja kelluu sijalla 27.
Terävyyttä maalintekoon ja hereillä koko 60 minuuttinen. Virheiden minimointi yhdistettynä iloiseen pallonliikutteluun tuottaa varmasti taas paljon hyviä paikkoja. Etenkin kun mattoalusta tuntuu passaavan KrP:lle kuhmuista parkettia paremmin.
Sitten kun vielä Mikko Raiviolle tarjotaan paljon ylivoimavastuuta, niin G-KooVee:lle tarjotaan pronssisijoitusta Pirkanmaan keskinäisissä.