02.03.2011

Nokian KrP:n runkosarjan päätösottelu pelataan perjantaina Raholan Liikuntakeskuksella, jonne KrP:n vieraaksi saapuu Turun Palloseura. Tepsin tilanne on sikäli tukala että jos Pori tai Trackers voittaa päätöskierroksen ottelunsa on myös TPS:n saatava vähintään piste KrP:ltä mikäli he haluavat välttää putoamiskarsinnat, joka ei ole ikinä mukava paikka ja erityisesti se voi olla todella tukalaa nuorelle ja kokemattomalle joukkueelle jollainen Tepsillä on tällä kaudella kasassa. TPS:n kokoonpano on varmasti yksi sarjan nuorimmista ja he ovatkin saaneet pitkin kautta ajettua uusia lupaavia ja taitavia nuoria sisään liigaympyröihin, joista varmasti kuullaan vielä tulevaisuudessa, tätäkin taustaa vasten liigapaikan säilyttäminen olisi heille todella tärkeää. Muuten näiden nuorien kypsymisestä nauttivat muut joukkueet.

Nokian KrP:lle runkosarjan päätösottelulla ei ole enää tuloksellista merkitystä, sillä sarjasijoitus on varmistunut kahdeksanneksi, jolla aukeaa myös tälle keväälle pudotuspelipaikka toisen kerran peräkkäin seurahistoriassa. Tuo merkityksettömyys näkyi karulla tavalla joukkueen edellisessä sarjaottelussa Helsingissä, jossa kokenut ja kivikova SSV murjoi KrP:n totaalisesti peräti lukemin 15-3. Tuon ottelun tulos kuitenkin oli toivottavasti sopiva herätys, eikä perjantaina tarvitse ainakaan huonon asenteen takia poistua kaukalosta häviäjänä. Tietysti paineettomuudessa on hyvätkin puolensa, KrP voi nyt huoletta kokeilla muun muassa vielä uusia ketjukoostumuksia ennen pudotuspelejä, jossa tälläiset asiat tulee olla jo selvänä.
Joukkueena KrP:llä ei siis ole suurta panosta TPS:n sarjatilanteen mutkittamisen lisäksi, mutta henkilökohtaisesti löytyy muutama todella mielenkiintoinen seuraamisen arvoinen juttu, kuten esimerkiksi Sami Nymanin 500 tehopisteen jahti salibandyliigassa. Tuohon rajaan tarvitaan vielä yksi piste ja yritys on varmasti kova että se syntyisi perjantaina. Nyman olisi rajapyykin ylittäessään vasta kuudes pelaaja kautta-aikain joka tuohon saavutukseen yltäisi salibandyliigassa.

Seuraa heitä:

Nokian KrP: Jare Koskela

Kevätkauden liigajoukkueen mukana harjoitellut 1993-syntynyt oman seuran kasvatti tekee liigadebyyttinsa perjantaina. Tuo jatkoa vielä varsin lyhyelle nokialaisten salibandyliigapelaajien listalle. Kehittynyt kauden aikana isoin harppauksin, josta palkintona paikka miesten mukana.

TPS: Miikka Sokka

TPS:n kauden aikana suorittaman nuorten pelaajien esiinmarssin tähtiyksilö, vasta 1992-syntynyt nuorten maajoukkuepelaaja tehnyt komeat tehopisteet 11+5 ensimmäisellä liigakaudellaan. Todella kärkäs maalintekijä ja muutenkin tulevaisuuden salibandypelaajan eräänlainen prototyyppi.

Nokian KrP – TPS perjantaina 4.3.2011 kello 18.30 Rahola Areena

Liput: 10€ Aikuiset, 7€ Opiskelijat, 5€ 7-15-vuotiaat, alle kouluikäiset ilmaiseksi sisään