08.03.2011

Runkosarjan voittaja Classic valitsi odotetusti Nokian KrP:n puolivälierä vastustajakseen. Monet pitävät ottelusarjaa jo valmiiksi pelattuna, mutta viime vuonna KrP pisti runkosarjan voittajan Tapanilan Erän todella tiukoille puolivälierissä vaikka hävisikin voitoin 3-0, ensimmäisen pelin KrP hävisi tuolloin rankkareilla johtaen peliä vielä minuutti ennen loppua. Toisessa pelissä ratkaisu haettiin jatkoajalta, jolloin KrP:n oman alueen harhasyötön jälkeen Lauri Kapanen niittasi ottelusarjan 2-0:aan Erälle. Tuo maali oli lopulta ottelusarjan ratkaisu, kolmanteen otteluun KrP:n usko ja energia olivat jo senverran vähissä.

Classic-Nokian KrP puolivälieräsarja alkaa tämän viikon perjantaina Tampere Areenalla Classicin isäntänä, KrP:n ensimmäinen kotiottelu pelataan maanantaina 14.3 kello 18.30 Rahola Areenalla.