22.10.2010

Seinäjoen Peliveljet (SPV) on aloittanut kauden heikohkosti, mutta perjantai-iltana Raholassa joukkue marssi rajulla ryminälle kentälle. Peli ehti vanheta vain seitsemän minuuttia, kun taululla oli lukemat Nokian KrP 0 SPV 5.

Ottelu päättyi lopulta pohjanmaalaisten murskavoittoon maalein 2-13 (0-5, 1-4, 1-4).

–Viikko treenattiin, mutta jokin valmistautumisessa meni täysin poskelleen. Valmentajapari ottaa tappion piikkiinsä. Ei oltu millään osa-alueella valmiita, toteaa pettynyt päävalmentaja Mika Myllyniemi, joka koki KrP:n urallaansa pahimman tappion.

Myllyniemi vaihtoi 0-4-tilanteesa Pasi Järvisen maalilta pois, mutta ei auttanut Eero Makkosenkaan tulo veräjän suulle. Samanlasita hurlumheitä SPV piti nokialaisten maalilla.

–Kaveri iski urakalla maaleja ja kun se lähtee vyörymään, on se vaikea pysäyttää. Meillä meni peli säätämiseksi eikä siitä tullut yhtään mitään.

SPV ei antanut missään vaiheessa mitään pois, joukkue hyökkäsi nopeilla vastaiskuilla hyvin ja puolusti kotijoukkueen pois tilanteista.

–Turha tuota lopputulosta on pohtia, sillä maanantai-iltana on edessä jo seuraava liigamatsi ja huomenna (lauantaina) Suomen Cupia. Jotkut eivät olleet täysillä mukana ja silloin ei kannattaisi tulla mukaan.

Vieraista tehot 2+1 tekivät Mikko Kohonen ja Tuukka Kiviranta. Kaksi maalia nokialaisten verkkoon mättäsi Henri Myllymäki.

Nokian KrP:n maaleista tekivät Henri Johansson (1-7) ja Miika Nieminen (2-10 av). Nokialaiset saivat neljä kahden minuutin jäähyä vieraiden nollaa vastaan.