23.10.2010

Nokian KrP aloitti tämän kauden Suomen Cup urakan Tikkurilassa Tiikereiden vieraana. Perillä odotti parkettialusta, jolla KrP ei ole edes harjoitellut noin vuoteen. Tämä toi tietysti omat haasteensa peliin.

KrP hallitsi pallollista peliä, mutta pieni jumi henkisessä tilassa vaivaa tällähetkellä joka näkyi myös lauantaina. Tekeminen on jollaintavalla liian kaavamaista ja hidasta, pelaaminen ei tule selkäytimestä.

KrP:n maalit iskivät Heikki Rantala, Veli-Matti Hynynen, Henri Johansson sekä jatkoajalla ratkaisun komealla laukauksella tehnyt Matti Koskela. Maalissa pelasi Eero Makkonen.

Päävalmentaja Mika Myllyniemen kommentit:

Tässä kilpailussa tietenkään millään muulla ei ole väliä kuin tuloksella ja se oli positiivinen, parkettialusta toi tietysti lisähaastetta. Ykköskenttä sai jatkuvasti pallollisena pelin pyörimään vastustajan alueella, lisäksi Vainion Jesse teki puolustajana positiivisen ensiesiintymisen KrP:n miesten paidassa virallisessa pelissä, uskalsi haastaa ja esiintyi miehekkäästi kaikkiaan.

Muuten pelaaminen ei ole vain rentoa tällähetkellä, peli-ilo ja nauttiminen pelistä ovat hieman kateissa, mutta kuitenkin nyt ollaan taas menossa parempaan suuntaan. Maanantaina on jo seuraava mahdollisuus palauttaa rentoutta, kun Happee saapuu Raholaan. Kiva saada Nyhvekin lootaan ensimmäisen kerran.