24.10.2010

Nokian KrP:n vieraaksi saapuu maanantaina 25.10 kello 18.30 Rahola Areenalle Happee. Happee oli viime kauden yllätysjoukkue nuorella joukkueellaan, joka esitti todella aktiivista ja ennakkoluulotonta peliä. Tällä kaudella on tahti sitten ollut hieman rauhallisempi, onko kyseessä nuoren joukkueen vaikea toinen kausi vai joku pelillinen ongelma, mutta fakta on kuitenkin että alkukaudella kerätyt 3 sarjapistettä ei varmasti tyydytä Happeessa.

Nokian KrP:n viimeisin sarjaottelu ei paljon jälkipolville kerrottavaa jättänyt, SPV kävi hakemassa tylyn 13-2 vierasvoiton, KrP:n keskittyessä lähinnä ihmettelemään vastustajan paremmuutta. KrP:n isoin tavoite onkin kirkastaa peli-ilmettä huomattavasti ja saada pelissä näkymään iloisuus ja luovuus. Positiivisena puolena on ehdottomasti Sami Nymanin vapautuminen KrP:n käyttöön siirtokarenssin päätyttyä. Nyhven pelkkä läsnäolo vapauttaa jo hieman KrP:n tuskaa. Nymanilla on myös lähellä seuraava henkilökohtainen merkkipaalu, sillä 300 maalin raja odottaa vain yhden maalin päässä, tuleeko se jo ensimmäisessä ottelussa Happeeta vastaan.

Seuraa heitä:

Nokian KrP: Sami Nyman

Aivan sama kenet tähän nimeäisi KrP:ltä, mutta Nyman tulee jokatapauksessa olemaan illan seuratuin nimi. Kuinka kepeästi jalka liikkuu kauden liiga-avauksessa? Heiluuko jo taikasauva vanhaan tehokkaaseen malliin?

Happee: Otto Tikka

Maajoukkueringissä oleva nuori puolustaja omaa todella kovan laukauksen. Saanut otteisiinsa lisää terävyyttä.

Nokian KrP – Happee maanantaina 25.10.2010 kello 18.30 Rahola Areena