05.11.2011

Ilves-Nokian KrP 7-5 (0-1, 3-0, 4-4)

Aamun ensimmäisen pelin ensimmäinen erä oli varsin nihkeää pelaamista puolin ja toisin. KrP saa tilaisuuden ylivoimalla 4.21, ja sekuntia myöhemmin Jare Koskela tällää vapaalyönnistä lukemat KrP:lle 0-1. Toinen erä on ensimmäistä paljon vilkkaampi, ja kentällä alkaa tapahtua, kun ilves vie ajassa 16.29 pelin tasoihin. Ilves saa selkeän lahja maalin ajassa 21.10 tuomareiden näytettyä sisäänlyönnin erisuuntiin ja Ilves laittaa lukemat 2-1 KrP:een vaihtaessa. Erän lopulla Ilves tekee maalin, ja peli on jo 3-1 tupsukorville. KrP kuitenkin tulee hyvällä ilmeellä kolmanteen erään, kun tutkapari Holmqvist-Mustalahti laittaa pallo reppuun loistavan kuvion jälkeen. Krp nousee ja laittaa pelin tasoihin ensiksi Mustalahti laukoo pelin tasoihin Teemu Kullaksen syötöstä ja myöhemmin Henri Mattila iskee vaivattomasti hyvin kolmanteen erään mukaan tulleen Antti Soinin syötöstä KrP:een johtoon. Koskela iskee jo KrP:een 5-3 karkumatkalle loistavan yksilösuorituksen jälkeen, kun peliä on jäljellä kuusi minuuttia. ajassa 41.29 KrP:lle tulee sysimusta hetki, ja Ilves latoo vajaan kolmen minuutin sisällä neljä maalia, ja korjaa pelin nimiinsä.

44.36 6-7 Ilves

Koovee A2- Nokian KrP 3-8 (1-3, 1-2, 1-3)

Päivän toisessa ottelussa vastaan asettui Koovee A2, jonka pelaajiston runko oli suoraan Koovee B2 pelaajista. Ensimmäisen erän viisi ensimmäistä minuuttia olivat varsin nihkeää pelaamista KrP:ltä, ja tämän aikana Koovee siirtyikin johtoasemaan. Tämän jälkeen KrP:een pallollinen peli rupesi löytymään, erityisesti uusiksi koottu ykkösvitja: Suoniemi-Holmqvist-Mustalahti-Kullas-Koskela, joka nosti KrP:een 1-3 johtoon ensimmäisen erän aikana loistavien pallorallien seurauksena ja tappavan tehokkaalla ylivoimalla. KrP:een hallinta jatkui kiistattomana toisessa erässä, kun Suoniemi, ja Mustalahti merkkauttivat itsensä maalintekijöihin. Kolmas erä menikin KrP:een pyörittäessä ja Kooveen puolustaessa. Pistetiliään kovimmalla saldolla (2+4) kasvatti puolustuksen Teemu Kullas.

4.21 1-0 Koovee
10.01 1-1 Kullas-Koskela
12.29 1-2 Koskela-Kullas yv
14.53 1-3 Kullas-Suoniemi yv
20.04 1-4 Suoniemi-Kullas
21.51 2-4 Koovee
22.52 2-5 Mustalahti-Holmqvist
30.47 2-6 Mattila-Kullas yv