02.11.2011

Nokian KRP II – SR II

Markus Lätin (2+0) komea pelin alku auttoi Nokian krp II:sta karistamaan edellisen peliviikonlopun tappiot harteiltaan. Luottamus omaan tekemiseen kasvoi, kun Lätti laukaisi 1-0 maalin jo kolmannen minuutin kohdalla. Vastustaja tasoitti ottelun 9.58, mutta se ei meirän miestä masentanut, vaan Lätti laukoi krp:n uudelleen johtoon ajassa 13.10. Molempiin maaleihin komean esityön teki juniorijoukkueesta miesten peleihin karaistumaan nostettu Teemu Kullas (0+2). Ensimmäiselle erätauolle mentiin krp:n 2-1 johdossa.

Toiseen erään Soittorasia II tuli kärkkäästi. Erää ehti kulua 1.34 ja peli oli tasan. Ottelu eteni äärimmäisen tiukoissa tunnelmissa. Ensimmäisessä erässä ahteriaan vastustajalle laitaryminässä tarjonnut Ossi Mäkinen (1+0) rymisteli uudelleen ajassa 17.53 laittaen krp:n uudelleen johtoon. Ottelun lopun hahmo oli ”kirjekuorien kantaja” Mäkelä, Perttu Mäkelä (2+0). Talven talkootöistä sisuuntunut sähkömies ampui nokialaiset 4-2 johtoon toisen erän viimeisillä minuuteilla. Solvatkoon vaan kirjekuorien kantajaksi, kyllä tämä mies kaappejakin kantoi. Nyt mies kantaa vastuuta. Kuitti tuli kuitenkin taas nopeasti. Minuutin kulututtua tuli vastustajan kavennus. Kolmanteen erään lähdettiin krp:n 4-3 johtoasemassa.

Soittorasian tasoitusmaali kolmannen erän puolivälissä ei krp:tä masentanut. Pallon hallinta siirtyi Nokialle ja joukkue haki sinnikkäästi voittomaalia. Uskokaa tai älkää, mutta voittomaali syntyi ylivoimalla!! Perttu Mäkelä! Perttu sen sivalsi. Lauri Hietalan (0+1) heitto sinneppäin maalille, pallo kimpoaa, pomppoilee ja poukkoilee ilmassa keskelle, mistä Pertsa käsittämättömän maalivainunsa avulla huitaisee pallon ilmasta maaliin. Voitto!

Nokian KRP II – EPA

Hengellisen maailman derby Nokian kristityt palloilijat vs. Ekumeeninen pallo oli kahden hyvin puolustaneen joukkueen tiukka taistelo. Yli kaksi erää mentiin Epa:n johdossa. Yhteen nollaan Epa laittoi ajassa 6.30 ja 2-0 lipsui muuten hienosti pelanneen Panu Antinmaan kätösistä maaliin, kun pelikello näytti 26.08. Tehottomuus tuntui jälleen vaivaavan krp:tä.

Toisella erätauolla tapahtui muutos. Valmentaja Jouni valoi uskoa omiinsa. Peli oli kulkenut hyvin, kyllä se vielä palkittaisiin. ”Oma peli kuntoon”, ”keskittyminen omaan peliin”, Jouni jakoi tuttuja teesejään. Palaset alkoivat lonksahdella kohdalleen. Kolmannen erän toisella minuutilla tuo jo hehkuttamani salibandykenttien partaveitsi Perttu Mäkelä (1+0) kavensi tilanteeksi 1-2. Fiilis nousi kattoon ja Krp II pani hösseliksi. Edellisen maalin syöttäjä Ossi ”Pokeri-Ossi” Mäkinen (1+1) tasoitti vain 16 sekuntia myöhemmin kapteenin syötöstä 2-2:een. Voitto alkoi kiilua hullunlailla jokaisen krp:läisen silmissä. Vyöry jatkui. Hallinta ja taistelu palkittiin upealla tavalla. Jani Kososen (0+1) syöttö viivalle, josta Olli Peltoniemi täräytti suoraan syötöstä komealla lämärillä pallon vastustamattomasti vastustajan maaliverkkoon. Kello näytti 36.43. Viimeiset minuutit Krp II puolusti komeasti koko joukkueen voimin Panu Antinmaa viimeisenä lukkona ja korjasi voiton kotiin lukemin 3-2. Nousu kahden maalin takaa oli upea suoritus. Saldona täyden neljän pisteen viikonloppu hyvistä vastustajista! Vieläkään ei Krp:n verkkooon ole tehty yli neljää maalia yhdessäkään pelissä. Hyvä D.