01.11.2011

Jälkimmäinen alkusarjan turnaus käytiin Forssan tutulla salibandyareenalla. KrP D98 nappasi päivän peleistä kaksi voittoa ja kärsi yhden tappion.

Huipputasaisessa lohkossa kolme voittoa viidestä alkusarjan pelistä ei riittänyt nostamaan joukkuetta ylempään loppusarjaan.

LFT – KrP D98 4 – 7 [0-2, 2-3, 2-2]

Aamun ensimmäisessä ottelussa kohdattiin LFT. Vastustaja tiedettiin pienilukuiseksi ja nopeaa syöttöpeliä harrastavaksi, joten tästäkään matsista ei pisteitä odotettu ilmaiseksi.

Itse ottelussa Nokialaiset keskittyivät enemmän maalintekoon kuin kontaktinhakuun laitakahinoissa joihin osa LFT:n pelaajista fokusoi tarmonsa. Tämä on harmi, sillä loppelaisjoukkueessa riittää potentiaalia muutenkin. Otteluvoitto KrP:lle 4 -7 lukemin.

KrP D98 – Steelers 5 – 2 [ 0-2, 3-0, 2-0]

Seuraavan ottelun vastustaja oli tuttuakin tutumpi nimensä uudistanut Steelers Hämeenlinnasta. Joukkueiden ottelut ovat olleet kautta aikain hyvin tasaisia vääntöjä.

Kahden tunnin tauko pelien välissä ei ole koskaan ollut pojillemme paras mahdollinen, eikä tämäkään päivä tuonut poikkeusta. Steelers oli latautunut avauserään KrP:tä paremmin, ja latoi kaksi näyttävää maalia Nokialaisten ihmetellessä vastustajan nopeita hyökkäyksiä.

Onneksi valmennusjohto oli hereillä, ja kahteen seuraavaan erään loihdittiin KRP:lle tyystin toisenlainen ilme. Joukkue puolusti avauserää paremmin viisikkona, ja lopullisena lukkona oli loistopelin maalissa torjunut Riku Mattila. Tasainen kamppailu voitettiin lukemin 5 -2

FoSu – KrP D98 7 – 1 [ 2-1, 1-1, 4-0]

Päivän viimeisessä matsissa kohdattiin isäntäjoukkue FoSu. Ottelu alkoi aikataulujen viivästymisen takia reilusti myöhässä. Sarjasijoituksen kannalta pisteet olisivat olleen tästä ottelusta ratkaisevat, sillä Steelers ei kovasta yrityksestä ja yleisön raivoisasta kannustuksesta huolimatta pystynyt voittamaan LFT:tä.

Panoksena Fosu-ottelusta oli siis paikka ylempään loppusarjaan. Väsymys ja pitkät tauot matsien välillä olivat vieneet isommat mehut KrP:n pelaajista ja pelillisesti parempi isäntäjoukkue vei ottelun nimiinsä selkein lukemin. Tasapisteissä olevista joukkueista FoSu jatkaa ylempään jatkosarjaan keskinäisen ottelun voiton turvin.

Kamppailu olisi kaivannut alusta saakka jämäkämpää tuomarointia. Valitettavasti kentällä ollut kaksikko ei tähän kyennyt.

KrP:n kausi jatkuu tästä eteenpäin aluejatkosarjassa. Joukkue toivottaa tiukkoja pelejä ylempään jatkosarjaan selvinneille!