05.11.2011

Sastamala 30.10.11

Krp: e-01 joukkueen taival jatkui edellisviikonloppuna Sastamalassa kahdella pelillä joissa vastassa olivat KooVee ja Classic.

Eka peli Classic Spartakia vastaan alkoi meidän hallinnassa lukemien ollessa jo 3-0 alle 9min. Sitten vastustaja alkoi pelata ja lopussa meni maalilla ohitse lukemien ollessa kellon soidessa 6-7 Classicille.

Toinen peli KooVeeta vastaan oli sitten vähän rajumpi alkuinen ja kaveri pöllytti oikein kunnolla.Lopun nousu jätti kuitenkin hyvän maun ja loppu lukemat 5-9 .

Ylöjärvi 5.11.11

Pakkovoittojen edessä oltiin molemmissa peleissä.

Ekassa pelissä vastassa oli RoPo joka tarjoili huikeaa näytelmää aina 37min asti jolloin meidän pojat saivat 4-4 tilanteessa tarpeekseen ja 2min tehtiin 4 maalia lisää mikä tarkoitti että kukkudish ja kaverit ei meinannu osata ulos hallista!! Loppulukemat siis 8-4 meille.

Toiseen peliin luotiin sellainen henki että Classic oli aseeton. Eka erä meille 4-0 ja sitä myöten vapauttavaa peliä koko ajan kellon soittoon asti. Pojat esittivät selkeesti kauden parasta peliään. Classic jäi jalkoihin lukemin 9-3.

Jatkolohkot julkaistaan aikas pian ja meillä pitäisi laskelmien mukaan alkaa ylempi sarja, mutta ei nyt vielä nuolaista.

t: jj-Mikko