25.11.2015

Tulevana maanantaina 30.11. Nokian KrP saa vieraita pääkaupunkiseudulta, kun helsinkiläinen sarjanousija M-Team saapuu Raholaan ottamaan mittaa kotijoukkueesta. Maanantain ottelu tulee olemaan erittäin tärkeä etenkin kotijoukkue KrP:lle, sillä joukkue on jumiutunut sarjajumboksi, ja kaikki pisteet ovat tässä tilanteessa kullan arvoisia.

M-Teamin kausi ei ole sujunut juuri Näätiä paremmin, mutta pari viikkoa sitten joukkue haki kovan päänahan Seinäjoelta, kun hallitseva suomenmestari SPV joutui nöyrtymään lukemin 5-7. Nokian KrP puolestaan haki taannoin kauden ensimmäisen vierasvoiton Espoon Otahallista, kun Westend Indians kaatui maalein 4-5 hienon nousun jälkeen. Usko omaan tekemiseen ei kuitenkaan pysynyt riittävällä tasolla viime perjantaina Kaukajärvellä, kun Näätäjengi kyykkäsi totaalisesti Kooveen vieraana häviten lukemin 12-5.

Maanantain ottelu tulee olemaan tiukka, mutta Näätäjengi on esittänyt vahvoja otteita kotona, joten tuloksiakin pitäisi hiljalleen tulla. M-Team pelaa sunnuntai-iltana Helsingissä Tapanilan Erää vastaan, kun taas Näätäjengi tulee otteluun viikonlopun levänneenä. Nämä faktat huomioon ottaen kotijoukkueella on kaikki avaimet voittoon, huolimatta sarjataulukon tilanteesta tai menneistä otteluista.

Ma 30.11. klo 18.30 Nokian KrP – M-Team/ Rahola Areena

TERVETULOA RAHOLAAN!