28.11.2015

Nokian KrP Stars – Rauman SalBa 8-2
Nokian KrP Stars – SBS Wirmo 5-3

D02 Stars todisti viimeistään tänään selkeästi kuuluvansa ylialueelliseen Eliittisarjaan myös vuotta vanhemmissa C2-junioreissa. Stars nappasi Turun Leaf Areenalla vakuuttavan voiton sekä Rauman SalBasta että SBS Wirmosta.

Päivän avausvastustaja Rauman SalBa pysyi Starsin kyydissä mukana noin ottelun puoliväliin saakka, jolloin Stars siirtyi ajassa 22:48 neljän maalin johtoon, 5-1. Edes tuolloin otettu aikalisä ei SalBan kelkkaa pystynyt enää kääntämään ja Stars nautiskeli SalBasta lopulta 8-2 (2-1, 3-0, 3-1) voiton.

Päivän toinen vastustaja, SBS Wirmo, oli todella terävä vastaiskujoukkue. Omassa päädyssä mynämäkeläiset pelasivat pitkälti kilpikonnaa ja sitten kun pallo saatiin oman joukkueen haltuun, niin nopeat hyökkääjät yrittivät päästä läpiajoon joko erinomaisen Wirmo-maalivahdin heitoista tai Wirmo-puolustajien pitkistä kaaripalloista.
Avauserä oli vielä melkoista Hawai-palloa, puolin ja toisin, mutta sen jälkeen luukut tilkittiin lähes totaalisesti molemmissa päädyissä.
Starsille päivän toinen täysi pistepotti SBS Wirmon kustannuksella 5-3 (4-2, 0-0, 1-1) voitolla.

C2-jun. ylialueellinen Eliittisarja jatkuu SU 13.joulukuuta Lempäälässä, missä tämän päiväisen turnauksen tapaan mukana sekä Sisä-Suomen että Länsirannikon joukkueet.

C2-jun. ylialueellisen Eliittisarjan 1.sijoittunut joukkue suoraan valtakunnalliseen C2-jun. SM-sarjan playoff-karsintaan.
C2-jun. ylialueellisen Eliittisarjan 2. ja 3.sijoittuneet joukkueet ylialueelliseen playoff-karsintaan.