23.11.2015

Sunnuntai-iltapäivä. Bussi aloitti matkansa kohti Turkua, kenenkään tietämättä millainen ilta tästä vielä saataisiin aikaiseksi. Leaf Areenalla vastaan asettui Turun ylpeys TPS. Hallitseva Suomen mestari, 8 pelatun ottelun jälkeen sarjakärki, Atte Juutin pojat.
Näätälauma lähti peliin altavastaajana, mutta uskoa valettiin pukukopissa. Ennenkin ollaan TPS voitettu. Meillä ainoastaan voitettavaa. Rento tekeminen päälle, ja vaihto kerrallaan eteenpäin.
Ensimmäinen erä alkoi vauhdikkaasti. Ensimmäiseen 20 sekuntiin jo molemmilla tonttia maaleihin. Paras hyökkäys, vastarin vastari, niin tänäänkin. TPS hieman ylihyökkää ja Miko Suominen sivaltaa tarkalla sijoituksella alanurkkaan, KrP johtoon ajassa 00:30. TPS kuitenkin osoittaa miksi he ovat ikäistensä huippuja. Hieman liikaa annetaan hyökkääjälle tilaa, yläpelti helähtää, peli tasan. Peli jatkuu tasaisissa merkeissä, todella vauhdikkaat avausvaihdot. Viidennellä minuutilla KrP menee 2-1 johtoon kun Miko syöttää laidasta viivaan ja Tuomas Santala karmaiseva pommi painuu maalin perukoille! Ennen puolta väliä tarjotaan TPS:lle myös ylivoimaa, mutta Näädät näyttää täysin uutta puolta itsestään, laukauksen eteen mennään vaikka väkisin. Lauri Tynkkynen herättää joukkueen uudelle tasolle ottaen jopa kolme blokkia Jasper Juutin kantteihin. Tätä painotettiin jo kopissa. Juutia ei saa päästää vetään, koskaan. TPS tulee tasoihin hieman onnekkaasti pallon pomppiessa laidoista suoraan keskelle, josta TPS:n ykköskenttä rankaisee. Erätauolle tilanteessa 2-2. Laukaukset 10-7 TPS:lle
Toisen erän alkuun kotijoukkue menee välittömästi johtoon, pienen KrP:n ylihyökkäyksen takia. Ajassa 25:03 KrP tasoittaa kun maalilla on ruuhkaa ja isot miehet Siira, Savolainen ja Suominen ovat vääntämässä niin maalihan siitä syntyy. Miko levittää metrin syötön sivuun ja Sami Savolainen laukoo pelin tasoihin. TPS sai toisen helpohkon ylivoiman jo ennen pelin puolta väliä, ja nyt TPS rankaisee. Juutin vedon eteen ei ole peittoa ja verkko heiluu. Myöskin Näädät saavat yrittää ylivoimaa, hyvin pyörii mutta kotijoukkueen maalilla Oskari Fälden hoitaa. Samin toinen maali onkin jo taidetta. Pitkä pyöritys, hyvä levitys ja Jere Mattila nousee viivasta vetosektorille. TPS:n pojat lähtevät peittämään vetoa ja Jere laittaa kovan syötön keskustaan, josta Sami ohjaa ilmasta selkä maalille päin sellaisen osuman että alta pois! KrP on noussut jälleen tasoihin. Tasalukemissa 4-4 erätauolle. Toinen erä oli KrP:ltä parasta peliä tällä kaudella. Mahdollisuuksia oli useampaankin maaliin. Laukaukset 12-6 KrP:lle.
Kolmas erä alkaa hurjalla TPS pyörityksellä. Vetoja satelee, mutta maalissa Teemu Viteli hoitaa tyylillä. Kolmannella minuutilla Jasper Juuti veivaa taidokkaasti pallon maalin takaa maaliin, mutta maila käy hieman liian korkealla. TPS protestoi, ja KrP käyttää tämän hyödyksi. Samassa vaihdossa Elias Siira passaa Mikolle ja hieman onnekkaastikin veto pomppaa kotijoukkueen omasta pelaajasta maaliin. KrP johtoon 5-4. Tulikuuma, elämänsa vireessä, kaikkien tyttöjen unien unelmamies, MIIIKOO SUOMINEEN täydentää hattutempunsa upean koulumaalin jälkeen. Eero Rötsän upea koko kentän poikkari Lauri Tynkkyselle, joka laittaa samanlaisen Mikolle, jolla helppo työ viimeistellä tyhjiin. Seuraavassa vaihdossa joudutaan jälleen alivoimalle, TPS hyödyntää. Upea laukaus siivestä. Seuraava vaihto, KrP nukkuu, peli tasoihin. Näinkö tässä taas käy. Pelimiehen kymppi aikaa. Molemmilla omat paikkansa, mutta peli on paljon puolustusvoittoisempaa kuin 3.erän ensimmäisellä kympillä. 20 sekuntia pelikellossa aikaa. Jere Mattila hidastaa pelin maalin taakse. Katsoo kelloa. Odottaa. 7 sekuntia aikaa. Pallo liikkeelle. Muutama metri eteen. Pallo laitaan Mikolle. Pelikellossa neljä sekuntia. Korkea syöttö maalille. Mikael Hakala osuu palloon. Pallo liruu, pallo liruu MAALIIN. Katse pelikelloon. 59:59. Ei voi olla totta. KrP voittaa! KrP:n huikea peli saa vielä uskomattomamman päätöksen. KrP voittaa TPS:n lukemin 6-7 ja palaa voittokantaan. Todella iso voitto.