05.01.2015

Nokian KrP:n vuoden 2015 ensimmäinen kotiottelu pelataan loppiaisena 6.1. kun Raholaan saapuu vieraaksi sarjanousija SalBa. Raumalaiset ovat 15 pelatun ottelun jälkeen sarjassa toiseksi viimeisenä. Näädät sen sijaan ovat sarjataulukon sijalla yhdeksän kaksi pistettä viimeisestä play off –paikasta.

Näädät pelasivat edellisen liigaottelunsa 20.12. Lappeenrannassa NST:tä vastaan. Tuo ottelu päättyi 65 minuutin jouluriehan jälkeen 8 – 8 lukemiin. Uraansa jatkanut Pekka Nieminen on aloittanut kaksi edellistä ottelua KrP:n maalilla, eikä vielä ole kokenut tappiota Näätäpaidassa. Joukkueen terveystilanne näyttää melko hyvältä; pitkäaikaistoipilas Jare Koskela on yhä sivussa, mutta mykoplasman takia pitkään sivussa ollut Janne Suoniemi on jo nähty Näätien harjoituksissa. Muuten joukkue on säästynyt pahemmilta loukkaantumisilta.

Uudistuneen sarjajärjestelmän myötä Salibandyliigan runkosarjan peleissä riittänee panosta viimeiselle kierrokselle asti. Taistelu play off –paikoista on todella tiukkaa, ja myös sarjan peräpään tilanne on äärimäisen tasainen. SalBa –ottelusta kelpaakin vain voitto, sillä jokainen sarjapiste on pleijareihin mielivälle Näätälaumalle äärimmäisen tärkeä.

Sekä MM-kisojen, että joulutauon myötä vuoden 2014 loppu sujui Salibandyliigan osalta rauhallisissa merkeissä. Nyt tahti jälleen kiristyy, kun runkosarja on kääntynyt yli puolivälin, ja aletaan ratkomaan paikkoja kevään jatkopeleihin. Loppiaisena onkin loistava paikka myös katsojille ja kannattajille päästä taas Salibandyliigan rytmiin ja marssia Raholaan seuraamaan huippusalibandya.

Nokian KrP – SalBa 6.1.

Raholan lk 18:30

Lippujen hinnat:

Aikuiset: 10€

Opiskelijat/eläkeläiset/työttömät: 7€

Lapset (7 – 15v.): 5€

Alle kouluikäiset sisään ilmaiseksi. Jäsenkortilla ilmainen sisäänpääsy.