07.10.2011

Nokian KrP:n salibandyliigaottelut jatkuvat maanantaina 10.10.2011 kello 18.30 Raholassa Loviisan Toria vastaan. KrP:n maaliruiskulla Sami Nymanilla on mahdollisuus tehdä ottelussa historiaa ja mennä Tero Karppasen ohitse kaikkien aikojen maalitilastossa. Tällä hetkellä molemmilla on nimissään 333 maalia salibandyliigan runkosarjassa. Vaikka Nyman ohittaisikin Karppasen, niin yhtään ei voi tahtia tuonkaan jälkeen hidastaa, sillä aktiivipelaajista SPV:n Mikko Kohonen hengittää jo niskaan 8 maalin päässä.

KrP:n kausi on alkanut varsin kohtuullisesti, vaikkakaan pisteitä ei ole vasta kuin kaksi plakkarissa kolmesta pelistä. Täytyy muistaa että KrP:n alkuohjelma on ollut kaikkea muuta kuin helppo, sillä riemuikkaan vierasvoiton avauskierroksella Espoosta jälkeen on tappiot tulleet vaikessa vieraspelissä Tapanilassa sekä kotiavauksessa liigan tämän hetken kuuminta joukkuetta SPV:tä vastaan. SPV peli oli tappiosta huolimatta lupauksia herättävä, sillä KrP pärjäsi hurjassa tempossa hienosti ja pystyi rakentamaan itsekin maalipaikkoja. Tänä vuonna KrP:lla on vihdoin kolme ketjullista pelaajia, jotka pärjäävät täysin salibandyliigassa ja ylikin jää vielä laatumiehiä.

Loviisan Torin kausi on alkanut kotitappiolla TPS:ää vastaan sekä vieraissa otetulla murskavoitolla liiganousija M-Teamia vastaan. M-Team kaatui peräti 8-0. Loviisa on saanut tälle kaudelle hyviä vahvistuksia divarista ja muista pääkaupunkiseudun liigajoukkueista. Esimerkiksi maalille Hakista hankittu Teemu Kortelainen on todella hyvä täsmähankinta viime kaudella epävarmasta maalivahtipelistä kärsineelle Loviisalle. Loviisan tahtipuikkoa heiluttavat viime vuoden tapaan edelleen Joni Niiranen ja Peik Salminen. Näiden runkopelaajien ja uusien hankintojen myötä Loviisa tulee olemaan hankala vastus kenelle tahansa ja taistelee parhaimmillaan jopa kotiedusta playoffseihin.

Loviisasta puhuttaessa täytyy mainita myös Loviisan fanit, jotka levittävät salibandykulttuuria todella upealla tavalla kiertämällä joukkueen mukana vieraspeleissä.

Nokian KrP:n tuleva viikko tulee olemaan varsinainen härkäviikko, sillä maanantain Loviisa pelin lisäksi keskiviikkona KrP pelaa Classicia vastaan vieraspelin Tampere Areenalla ja lauantaina Raholaan saapuu Suomen Cupin otteluun liigajoukkue NST. Tuo peli alkaa klo 16.00 Raholassa. Onneksi KrP:n sairastuvalla ei ole tällä hetkellä kuin yksi mies, vaikkakin paha menetys, sillä ykkössentteri Sveitsiläinen Benjamin Reusser kärsii reisivammasta ja on pois vielä noin kaksi viikkoa.

Seuraa heitä:

Nokian KrP: Visa Rikala

Vielä A-juniori-ikäinen Rikala on tehnyt kolme vuotta hommia edustuksen mukana mahtuakseen vakituiseen kokoonpanoon, nyt paikka on lunastettu. Karvaa, riistää, raastaa ja alkukaudella on syntynyt myös hienot tehot kolmeen otteluun 2+2.

Loviisan Tor: Andreas Hietala

Ovela luikertelija näyttää hieman flegmaattiselta, mutta pallon saadessaan vaihtaa rytmiä arvaamatta. Olisi enemmänkin annettavaa liigatasolla kuin tähän mennessä on nähty.

Nokian KrP – Loviisan Tor 10.10.2011 kello 18.30 Rahola Areena.

Liput: 10€ aikuiset, 7€ opiskelijat, 5€ (7-15v), alle kouluikäiset ilmaiseksi sekä KrP jäsenkortilla ilmaiseksi.