08.10.2011

KRP II – Härmä

Kaksi epäonnistunutta rangaistuslaukausta. 6 tehotonta ylivoimaa. Vastustaja teki molemmat maalinsa viimeisellä minuutilla. Tappiolta tuntunut peli Hämeenlinnan Härmää vastaan päättyi tasan 2-2. Surkeista erikoistilanneluvuista huolimatta KRP II lunasti paikkansa kolmosdivarissa heti ensimmäisellä viisiminuuttisella, kun vastustaja joutui rikkomaan palloa hallinnutta KRP:tä. Nokialaiset pääsivät pyörittämään ylivoimaa 2 kertaa ensimmäisen vitosen aikana. Pallo vain ei löytänyt maaliin, eikä vetojakaan juuri saatu vastustajan maalia kohti.

Kuparisen rikkoi pelin tehomiehenä toiminut Perttu Mäkelä (1+1) ajassa 13,57, kun KRP sai ansaitsemansa avausmaalin. Syöttöpisteen korjasi joukkueen kapu Jaakko Valli (0+1). Vastustaja tyytyi viskomaan pitkää päätyyn pelästyttyään taitavaa ”nelosdivarin joukkuetta”. Peli eteni pitkään jalkapallolukemissa ja 2-0 maalin Krp:lle iski armeijasta kuntoa hakeva Jari Raiskio (1+0) sutaisemalla pallon maalin edustalta verkon perukoille. On muuten todettava, että kaikki reenit armeijan takia väliin jättäneet Raiskio ja toinen sotilaspelaajamme Tuomas Nieminen pelasivat varsin hyvän viikonlopun vähäisestä pallotouchista huolimatta.

Peli näytti jo selvältä ja jälleen varmasti torjuneen Ville Niemen nollapeli oli lähellä, mutta Härmä taisteli sinnikäästi ottelun lopun. Peli sai Suomi-Ruotsi vivahteita, kun Härmä nousi viimeisellä minuutilla 2-0 tappioasemasta 2-2 tasapeliin. Ei sentään voittoon asti, joten KRP II voi olla tyytyväinen pistesaldon avaukseen kolmosdivarissa.

KRP II – SCU

SC Urbansia vastaan maalihanojen aukeamista ei tarvinnut odottaa yhtä kauaa kuin kauden avauspelissä. Ajassa 2,43 Jani Kossu Kosonen (2+0) sivalsi pallon pömpeliin ja KRP:n jalat alkoivat jo havitella korkeuksia. Ompa kolmosdivarissa helppoa. Vastustajalta tuli nopea kuittaus ajassa 2,43, mutta sen jälkeen KRP II meni menojaan. 2-1 ja 3-1 maalit iski Malesian matkaaja Ossi Mäkinen (2+0). Aasian ”opiskelusta” huolimatta Ossin kädet ja huikea laukaus ovat joukkueen onneksi tallella. Konkariosastolta elämää nähnyt Jani Vilenius teki tehot 1+1.

Peli oli selvästi KRP:n hallussa, mutta välillä ote pääsi lipsumaan. Neljä jäähyä eivät kutenkaan onneksi kostautuneet. Viimeisimpänä lukkona vastustajan maaliaikeet piti tyhjinä joukkueen toinen maalivahti Antinmaan veljessarjan toinen vesa Panu Antinmaa, torjuen upeasti mm. vastustajan läpiajon. Viimeiset kaksi minuuttia saivat lääkäriopiskelija Panun huolehtimaan sydämensä hyvivoinnista, kun nokialaiset päästivät vastustajan jälleen mukaan peliin Urbansien iskiessä 2-5 ja 3-5 kavennukset. Panu selviytyi säikähdyksellä, kun ajassa 44,46 Kossu sinetöi voiton 6-3 KRP II:lle.

Avausviikonlopun vastustajat osoittautuivat yllättävän heikoiksi. Parempia vastustajia on tulossa, mutta silti Jouni Yli-Korpelan suojatit lähtevät jatkoon ylpistyneinä ja jalat hieman maanpinnan yläpuolella keikkuen.