24.10.2012

KrP on kohdannut vieraissa sekä Tapanilan Erän Helsingistä, että Tampereen Classicin. Ensin KrP vieraili Mosahallissa Helsingissä. KrP:n maalilla aloitti viimeisimmän pelin huilannut Matti Tuomiranta. KrP sai otteluun hyvän alun, kun ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin onnistui Osmo Reentilän kenttä kahdesti. Reentilä itse iski molemmat, ensimmäisen syötti Sami Nyman ja toisen Johannes Jokinen. Nokialaiset vain lisäsivat johtoaan ylivoimalla, kun mailansa kuntoon saanut Henri Johansson pelasi Jan Jelinekin maalintekoon. Vielä yhden KrP onnistui tekemään ensimmäiseen erään, kun Johanssonin vuoro oli osua ylivoimalla, Matti Koskelan tehdessä esityön. Toisen erän alkuun onnistui sama kaksikko, jälleen M.Koskela syötti Johanssonille maalipaikan. Ottelun puolivälissä Jelinek syötti Jokiselle maalin ja tilanne oli jo 0-6. Pian Erä sai jo rangaistuslaukauksen, josta Sami Lehtinen kavensi onnistuen ohittamaan maalille vaihdetun Pasi Järvisen. Seuraavaksi osui taas Johansson, jolle maali oli illan kolmas. Kolmannessa erässä sama meno vain jatkui, kun Benjamin Reusser syötti Nymanille joka teki jo kahdeksannen maalin nokialaisille. Ja vain lisää tulee, kun jälleen osui Nyman ja M.Koskelalle kolmas syöttö. KrP:n kymmenennestä vastasi Jokinen, Reentilän syötöstä. Erän Mika Moilanen kavensi turhaan ylivoimalla, sillä KrP osui vielä kahdesti. Ensin hattutempun varmisi Nyman Johanssonin syötöstä, sitten vastaavan tempun teki Jokinen Jare Koskelan esityöstä.

KrP:lle siis komea murskavoitto vieraskaukalosta. KrP:n ehdotonta parhaimmistoa oli hattutempun paukuttaneet Sami Nyman, Henri Johansson sekä Johannes Jokinen, mutta myös maalivahti Matti Tuomiranta oli ilmiömäinen. Tuomiranta päästi vain yhden osuman, kun torjui hienot 31 kertaa. Vastaavasti Erän maalivahdit torjuivat yhteensä vain 10 kertaa, vaikka omiin meni 12 palloa.

Seuraavassa ottelussa, Tampere Areenalla, vastaan asettui vielä astetta kovempi vastus, nimekäs Classic. Maalilla KrP:lta jatkoi ansaitusti Matti Tuomiranta, jolle ilta ei ollut nyt yhtä helppo. Avauserä oli vain vähämaalinen, Classic osui ensin mutta sitten Sami Nyman osui kahdesti Osmo Reentilän syötöstä. Toisessa erässä KrP:n valmennukselle varsin tuttu mies, Markus Kulmala, tasoitti pelin. Mutta pian Benjamin Reusser onnistui viemään Nokian jälleen johtoon, Visa Rikalan syötöstä. Kuitenkin Classic iski nopeasti kaksi pikamaalia. Se ei sittenkään KrP:tä haitannut, kun ylivoimalla Nyman sinetöi hattutemppunsa Reusserin syötöstä. Samaisen viiden minuutin ylivoiman aikana Nyman iski vielä neljännen maalinsa, tilanteeksi 4-5, nyt syöttöpisteen mennessä Henri Johanssonille. Reusser iski seuravaksi, jälleen Johanssonin syötöstä. Erän viimeisestä vastasi vielä Classicin Johansson, Sami, ja tilanne oli 5-6 ennen viimeistä erää, jossa meno vain paheni. Classic meni kahdessa minuutissa jo 8-6 johtoon, mutta KrP kiri jälleen. Maalivahti Tuomiranta lähetti Reusserin maalintekoon ja Reusserkin sai hattutempun tililleen. Tätä seurasi taas Classicin hyvä vaihe, kun osuivat kahdesti. Seuraavasta maalista vastasi taas Reusser, Nymanin syötöstä. Alle minuutissa Classic osui taas ja siitä alle minuutissa osui Johansson Jesse Vainion syötöstä. Vielä alle kaksi minuuttia ennen ottelun loppua tuli kolme maalia, joista vain keskimmäisestä vastasi KrP ja jälleen Nyman, yllättäen Johanssonin syötöstä.

Maalirikas ottelu meni lopulta Classicin hyväksi 13-10. KrP:n parhaimmistoa oli tuttu hyökkääjäkolmikko. Sami Nyman iski peräti viisi maalia, Benjamin Reusserkin neljä. Siihen päälle Henri Johanssonin maali ja kolme syöttöä ja KrP:n kaikkien kymmenen maalin maalintekijät oli lueteltu.

KrP:n kausi jatkuu nyt perjantaina, kun Rahola Areenalle saapuu hallitseva Suomen mestari, Seinäjoen Peliveljet.