22.10.2012

Lauantaina 27.10.12 Sastamalassa Vinkin Vapaa-aikakeskuksessa lähtee -01 sarjakausi käyntiin. Klo 10.30 vastassa on Ypa joka juuri ennen sarjakauden alkua on kohdattu jo kaksi kertaa. Ensin harkkamatsissa Raholassa lukemin 8-8 ja sitten Janakkalan Jop-turnauksessa 3-1 tappio. Ypan joukkue on tehnyt huiman kehityksen viimevuoden jälkeen ja tämä povaakin sarja- avauksesta varsin mehukasta.

Toisessa pelissä vastaan astuu klo 12.30 RoPo joka viimekaudella kaatui kerran alkusarjassa 5-2 selvästi ja toinen ottelu päättyi tasan 2-2. Tämäkin ottelu tulee siis oleman tasainen vääntö.

Harkkapelejä on takana puolisen kymmentä ja niistä on tullut mukavia voittoja , mutta myös tappion karvasta kalkkia. Vielä ennen sarjakuden aloitusta voitte bongata " Nollaykköset " tositoimissa Raholassa 25.10.12 klo 17.00 alkavassa harkkapelissä aina yhtä rakasta vihollista Ac- Nokian Salamat joukkuetta vastaan. Tämä on joukkue isolla J:lla.

Kausi jatkuu tuosta sitten omalla sarjaturnauksella joka on Raholassa 17.11.12 lauantaina!!!

Mukaan matkaan on myös kohlittuna irtoturnaus Helsinki Floorball Cupin merkeissä heti vuodenvaihteen jälkeen jonka ennakkohaastattelua voi lukea alla olevasta linkistä.

http://www.helsinkifloorballcup.com/uutiset.html?23

Joukkueella on myös kanat kynittävänä Mikkelin suunnalla, eli hoppeeta lähdemme kirkastamaan keväällä toiseen irtoturnaukseen, mikäli se vaan järjestetään.

Myös joukkue on kokenut pikkumuutoksia kun kolme pelaajaa jäi pois, mutta tilalle tuli kolme uutta poikaa jotka ovat pääseet hyvin mukaan porukkaan. Maalivahtiosastolle on myös tulossa muutoksia, mutta näitä jymyuutisia saatte vielä odottaa tovin!!!

Rock on pojat!!! Tästä se lähtee.

Tarinat turinoi JJ-Mikko