27.08.2012

Nokian KrP järjestää kovatasoisen miniturnauksen lauantaina 1.9 Raholassa. KrP:n lisäksi paikalla on viime kauden Suomen mestari ja Eurocupiin valmistautuva SPV sekä yllätys välieräjoukkue Happee. Päivän aikana kaikki pelaavat toisiaan vastaan kertaalleen, joten 5€ pääsylipulla näet peräti kolme huippuottelua.

Nokian KrP on pelannut jo usean harjoitusottelun Czech Openissa, mutta ne pelit eivät olleet täysimittaisia, joten täyttä iskukykyä ei ole Elokuun alun Steelers peliä lukuunottamatta vielä testattu. Viime aikoina on käyty paljon viisikko- ja taktisia asioita harjoituksissa läpi, joten onkin mielenkiintoista seurata kuinka peli on kehittynyt.

Mielenkiintoiset seurattavat jokaisesta joukkueesta:

Nokian KrP: Johannes Jokinen

Happeesta KrP:hen tullut 1993-syntynyt supertaitava ja arvaamaton hyökkääjä, jolla ei takana ainuttakaan pelattua liigapeliä, tunkeutumassa kuitenkin vahvasti KrP:n pelaavaan kokoonpanoon. Ei ole kentän nopein eikä voimakkain mutta kädet ovat samettia.

Happee: Peter Kotilainen

Jokisen viime kauden tutkapari Happeen A-junnuista. Sai vastuuta liigassa jo viime kauden lopussa muunmuassa välierissä SPV:tä vastaan. Joissa syntyi jo vakuuttavaa tehojälkeäkin. Todennäköinen tämän kauden komeetta salibandyliigassa.

SPV: Petri Hakonen

Viime kauden kesken Classicissa motivaatio ongelmien takia jättänyt Hakonen suuntasi täksi kaudeksi Seinäjoelle. Happeessa pari kautta sitten liigadebyytin tehnyt Hakonen voi osoittautua todella isoksi kultakimpaleeksi SPV:lle, mikäli sopeutuu SPV:n pelitapaan.

Kello 11.00 Nokian KrP – Happee

Kello 15.00 SPV – Happee

Kello 19.00 Nokian KrP – SPV

Päivälippu 5€, KrP:n jäsenkortilla ilmaiseksi (kauden 2011-12 kortti käy)