10.10.2016

Tänään Raholassa tai kuten valmentajalegenda Mika Myllyniemi kutsuu, Näätämaassa kohtaavat kaksi alkukauden suurinta yllättäjää. Viiteen otteluun vain yhden pelin hävinnyt ja neljä voittanut Nokian KrP saa vieraakseen puhtaalla pelillä neljän pelin jälkeen olevan ja käsittämättömästi vain 5 maalia päästäneen Indiansin, joka menetti tärkeitä pelaajia viisikollisen kesän siirtomarkkinoilla. Mutta kuten monesti urheilussa pelkät nimet pelaajalistalla eivät kaikkea ratkaise, vaan joukkueen sitoutuminen yhteiseen pelitapaan ja uhrautuminen joukkueelle ovat onneksi urheilussa vielä tärkeämpiä arvoja.

Illalla siis kaksi kuumaa ja isolla sydämellä joukkueelle pelaavaa joukkuetta vastakkain, tätä peliä et voi jättää väliin! Erätauoilla viihteestä vastaavat Näätien 2008- ja 2009-syntyneiden joukkueet erätaukopelien merkeissä!

Seuraa heitä:

Nokian KrP: Morics Krumins

Näätien pitkäaikainen Latvialaisvahvistus oli viime pelissä Steelersiä vastaan omimmillaan, dominoi kenttää fysiikallaan ja vauhdillaan. Tykkää nousta mukaan hyökkäyksiin ja onkin tehnyt jo tehot 2+4 tällä kaudella.

Westend Indians: Heikki Iiskola

Tässä miehessä tai oikeastaan pojassa ulkomuoto hämää pahasti. 1998-syntynyt lahjakkuus on yksi liigan nopeimpia pelaajia ja on erittäin ratkaisuhaluinen ja yllätyskykyinen pelaaja. Veljensä Tuomas on pelannut jo usean kauden liigaa, nyt EräViikingeissä, joten lahjakas veljespari myös nämä Iiskolat!

Liput:
Aikuiset 12€
Opiskelijat, eläkeläiset 7€
Lapset 7-15-vuotiaat 5€
Alle kouluikäiset ilmaiseksi
Seuran jäsenet ilmaiseksi

https://www.facebook.com/events/349890472018663/