13.10.2016

Molemmat joukkueet lähtivät 1.divisioonan kolmanteen otteluun yksi voitto ja yksi tasapeli taskussa. Muutenkin pelin kaikkinensa piti olla tasainen, mutta toisin kävi.

Näätälauma pisti avauserästä asti myllyn pyörimään hyökkäyspäädyssä. Ensimmäisen erän aikana KrP osui jopa seitsemästi, vastustajan maalatessa kahdesti. Maalintekijöinä Roth x3, Savolainen, Mattila, Tynkkynen ja Aatola. Erätauolla painotettiin sitä että ensimmäiseen erään ei saa tyydittäytyä, vaan samanlainen hyökkäyspeli on jatkuttava.

Toinen erä alkoi loistavasti ja 30min kohdalla taululla komeilivat jo 13-2. Sama tahti jatkui myös erän loppuun, ja hienosti jokainen kenttä onnistui useasti maalinteossa. Erätauolle lukemat 18-2. Maalintekijöinä Mattila x3, Järvinen x2, Tynkkynen x2, Rönkkö, Paldanius, Mustaniemi ja Rötsä.

Kolmanteen erään ei saatu enää samanlaista hyökkäyspeliä, vaan alkoivat jo pörssit vähän kiiltämään silmissä. Kolmas erä meille 3-2 ja peli lopulta 21-4. Kolmannessa erässä maalasivat Siira x2 ja Tynkkynen.

Pelin parhaimmistoon kuuluivat Siira (2+5), Paldanius (1+3) sekä neljästi maalanneet Tynkkynen ja Mattila.

Kausi jatkuu jo tällä viikolla sunnuntain ottelulla Kirkkonummen Rangersia vastaan.