30.05.2022

Nokian miesten F-liigajoukkue sai Manageri Marko Salmelan vihjaamaa vahvistusta alakertaansa, kun lupaava 2003 syntynyt puolustaja Jarno Laukkanen siirtyy Näätiin tulevalle kaudelle. Nuoresta iästään huolimatta, laukkanen on pelannut debyyttiottelunsa liigassa jo kaudella 2019-2020, juurikin Nokian KrP:tä vastaan, tehden myös liigauransa avausmaalin tuossa ottelussa. Tämän jälkeen seuraavalla kaudella liigapelejä Welhoissa kertyi niin ikään yksi kappale, mutta Welhojen pudottua divariin, astui Laukkanen isompiin saappaisiin ollen joukkueensa kolmanneksi tehokkain pelaaja, iskien puolustajalle mukavat 7+14 tehopisteet 25 ottelussa. Nuorisomaajoukkueessa Laukkanen on ollut mukana U16-maajoukkueessa. Laukkasen sopimus on mallia 2+1 vuotta.

Tuore näätäpuolustaja kommentoi siirtoaan näin, ”Todella hyvät fiilikset siirrosta! Kotikaupungista ja lähtö oli vaikeaa, mutta innolla odotan Tampereelle muutoa, ja joukkueeseen tutustumista.
Siirron toteutumiseen vaikutti se, että mielestäni Näädät ovat pelityylilleni sopiva, erittäin taitava ja hyökkäysvoittoinen joukkue, joka tulee kehittymään entisestään jatkoa ajatellen. Myös joukkueen ikärakenne on suhteellisen nuori. Joukkueen sisäisen kilpailun ja laadukkaan harjoitusympäristön myötä kehittymistä tulee tapahtumaan ’kuin itsestään’ , kun asioita tekee oikein. Tietenkin myös Welhoista tutut Jere (Koistinen) ja Topias (Simonen) helpottavat siirtymistä Näätälaumaan.

Omana tavoitteenani on pelata raikasta ja tehokasta taitosalibandyä omilla vahvuuksilla, ja auttaa joukkuetta parhaani mukaan mestaruusjahdissa. Lisäksi haluan päästä mittaamaan sitä, mihin omat rahkeet riittävät korkeimmalla sarjatasolla huippujoukkueessa. Terveisiä kaikille Näätä-faneille, nähdään ensi kaudella Reiviluolassa!”