16.05.2022

Nokian KrP:n miesten edustusjoukkueen taustat täyttyvät myös tulevaa kautta ajatellen, kun Näätien mediatiimiin kiinnitetään naapuriseura Classicin tiedottamisesta usealla kaudella vastannut Jyri Hömmö. Tulevalla kaudella Jyrin päävastuualueena on audiovisuaalinen kuva- ja videotuotanto, sekä seuran graafisen ilmeen kehittäminen yhteistyössä seuran muun viestintätiimin kanssa. Jyrin osaamisen myötä KrP pystyy mahdollistamaan entistä ammattimaisemman yleisilmeen, sisällöntuotannon ottelutapahtumissa, sekä muun materiaalin tuotannon esimerkiksi yhteistyökumppaneiden kanssa. Aiempaa kokemusta Hömmöllä on vastaavista tehtävistä yhteensä kahdeksalta pääsarjakaudelta Classicin, ja FBC Turun edustusjoukkueiden some- ja viestintävastaavana.

”Hienoa saada Jyri mukaan Näätälaumaan. KrP:n tavoitteena on tulevalla kaudella mennä eteenpäin niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin. Jyrin osaamisen kautta pääsemme ottamaan seuraavan askeleen kohti entistä ammattimaisempaa, monipuolisempaa ja laadukkaampaa viestintää, joka tulee olemaan myös erinomainen asia yhteistyökumppaneita ajatellen. Lisäksi Jyrin osaamisen myötä saadaan myös seuran sisäistä viestintäosaamista vietyä entistä paremmalle tolalle”, kommentoi KrP:n toiminnanjohtaja Mika Myllyniemi tyytyväisenä.

Tulevalla kaudella KrP:n viestinnästä vastaavat siis Hömmö, sekä jo kahden viimekauden ajan viestinnästä vastannut Volter Vesalainen. Pitkään hienoa työtä etenkin Näätien videotuotannon eteen tehnyt Jussi Koivunen väistyy tämän myötä virallisesti uusiin haasteisiin, ja toivotammekin onnea ja menestystä jatkoon, eritoten frisbeegolf-tuotantojen saralla!