21.01.2009

Play off – paikka alkaa uhkaavasti kadota KrP ulottumattomiin salibandyliigassa. Ja ellei pistepussi kartu viimeisillä kierroksilla, on edessä karsinnat sarjapaikasta divisioonan parhaimpia vastaan.

Sitä ennen kuitenkin KrP pelaa viimeisen paikallispelinsä perjantaina, kun huikeaan nousukiitoon päässyt G-KooVee tulee vieraspäätyyn. Aiemmista paikallispeleistä KrP:llä on ollut tuomisinaan ainoastaan tappioita, edellinen tämän viikon maanantailta, jolloin Classic syvensi nokialaisten vauhtia lukemin 7-2
Päivän vieras G-KooVee on päässyt vuoden vaihteen jälkeen hyvään pisteputkeen, ja joukkue on napannut kovia päänahkoja. Edelliset seitsemän ottelua salibandyliigassa ja YleX cupissa on tuottanut peräti kuusi voittoa, makeimpana jatkoaikavoitot NST:stä ja Hakista. Suurin pommi putosi kuitenkin 16.1. Pasilassa, kun hallitseva Suomen mestari SSV kaatui luvuin 7-8.
Play off – paikkaan kiinnittymisen lisäksi G-KooVeella on saumat YleX cupin Tampereella järjestettävään finaaliin, kun välierässä vastaan tulee Classic.
KrP:llä tilanne sarjataulukossa alkaa olla tukala. Jäljellä on enää seitsemän peliä ja matkaa suoraan säilymiseen on tällä hetkellä viisi pistettä. Kaikki on kuitenkin vielä omissa käsissä; KrP kohtaa vielä kauden aikana kaikki välittömästi niin sen yläpuolella kuin alapuolella olevat joukkueet. Viimeisessä kahdessa pelissä vastaan tulevat tällä hetkellä suoran putoajan paikalla oleva Happee ja toinen karsijan paikalla oleva FBT Pori.
Edelliset tappiolliset pelit Areenassa Trackersia ja Classicia vastaan on syytä unohtaa pikaisesti.
Joukkueen materiaali riittää helposti sarjapaikan uusintaan, mutta kuinka saada äijät pelaamaan tasollaan? Kolmen viime tappiollisen pelin maalikeskiarvo näyttää yhdeksän päästettyä ja kolme tehtyä. Herätystä tarvitaan siis jokaiselle osa-alueelle. Siirtoajan umpeutuessa joukkue täydensi rivejään entisellä pelaajallaan, kun Kari Lindberg siirtyi kakkosjoukkueesta takaisin edustuksen paitaan ärsyttämään vastustajaa.
Katkeaako vai jatkuuko joukkueiden putket?

Nokian Uutiset jakaa otteluun 150 kpl pääsylippuja. Liput ovat noudettavissa Nokian Uutisten toimistolta Välimäenkadulta.