19.01.2009

Maanantaina pelattiin KrP:n kauden kolmas paikallispeli. 1024 ilmoitettua katsojaa näki kuitenkin keskimääräistä unettavamman salibandypelin, jossa KrP oli tuloksellisesti vastaantulija.

Avauserässä Classic pääsi hienojen kuvioiden jälkeen jo mukavaan 3-0 johtoon, ja taisi pari tolppaakin olla lisää ennen KrP:n koppimaalia. Timo Kettusen chaplin-juoksun jälkeen Juuso Meriläinen sai laukoa keskeltä ohi käheä-äänisen Jussi Viitasen.
Toisessa erässä ilman Teemu Häkkistä pelannut KrP nosti liikettä ja sai luotua hyviäkin maalipaikkoja. Hieman ennen pelin puoliväliä puolustaja Pekka Leppänen kävi keräämässä reboundpallon oman maalinsa edestä ja nosti oikeaa laitaa pitkin aina Classicin maalin taakse. Pieni lättysyöttö luukulle ja Timo Kettunen kavensi Classicin johtoa yhteen. Kuittaus tuli jo viiden minuutin kuluttua innokkaan hyökkäyksen seurauksena, joka katkesi pallonmenetykseen. Riiston jälkeen Classicin ulkomaalaisapu Michael Flury avasi hyvin 2-1 hyökkäyksen ja Karppanen petasi kentille palanneelle Marko Lakaselle tyhjän häkin, 4-2. Ja vielä 2,5 minuuttia ennen erätaukoa tuleva KrP-mies Henri Johansson nappasi korkean pallon haltuunsa, kaksi terävää potkua + yksi terävä ranneveto = 5-2.
Kolmanteen erään KrP lisäsi hönkää pelitemmossa. Classic vastasi tähän hyvin pitämällä oman maalin edustan täysin tukossa. Näin KrP joutui hakemaan ratkaisuja kaukaa. Kiinanpalatsikoiramaisesti yleisöön kuuluneet maalivahti Viitasen ohjeet menivät ilmeisesti perille, sillä kaukovedoissa ei ollut miehiä maskissa ja mies napsi marjat pois. Yltiöpäinen kavennuksen hakeminen antoi Classicille viimeisellä vitosella vielä kaksi ylimääräistä tuuletuksen aihetta. Karppaselle annettiin vielä janneojasmaisesti mahdollisuus rankkarista nousta kohti kaikkien aikojen pistepörssikärkeä. Ojasen tapaan myös Karppanen mokasi rankkarinsa, toivottavasti sentään Karma ei loukkaa takareittään. Summeri pärähti ja KrP:n tappioputki sai jatkoa lukemin 7-2.
Voitto Classicin tasoista joukkuetta vastaan olisi vaatinut todellisen huippupelin kaikilta jäseniltä. Tämänkertainen rutiinipeli toi viiden maalin takamatkan, eikä pelillisesti eroa ollut liikaa. Tolpat taisivat mennä valkopaidoille n.8-3. Yhdellä IS-tähdellä palkittiin maalilla pelannut Pasi Järvinen, lisäksi Jarkko Mäkelän huoltopuoli toimi moitteettomasti.
Voitolla Classic tarrasi kiinni vielä kotietuun play offeissa, KrP puolestaan lisäsi omaa takamatkaansa AC Hakille, ero edelleen viisi pistettä, mutta vantaalaisilla on kaksi peliä vähemmän pelattuna.
Valmennusjohdolla on perjantaihin asti ujuttaa uutta matoa koukkuun seuraavaa paikallispeliä varten. Tuolloin nousukuntoinen G-KooVee testaa KrP:n perjantaikunnon.