02.10.2015

Tiistaina kotiottelunsa hienolla 7-4 voitolla Kooveeta vastaan aloittanut Näätäjoukkue jatkaa paikallistaistoja maanantaina 5.10 kello 18.30 Classicia vastaan Rahola Areenassa.

Vastaan tuleva Classic on aloittanut kautensa todella vakuuttavasti ja myös harjoituspeleissä joukkueen peli on ollut huomattavasti terävämpää ja aktiivisempaa kuin moneen vuoteen. Päävalmentajaksi saapunut monivuotinen maajoukkuekäskijä Petteri Nykky, aisaparinaan entinen lätkäkoutsi Samu Kuitunen on saanut tähdet puhaltamaan hyvin yhteen ja tällä hetkellä Classic kantaa jopa koko sarjan mestarisuosikin viittaa harteillaan. Hurjassa vedossa alkukauden ollut Salin-Salo-Vänttinen ketju saa hyvin taustatukea Jussi Pihan johtamalta kakkosketjulta, kolmosessa on todella lahjakkaita junioripelaajia ja sairastuvalla on lisäksi palaamassa vastuurooleihin muunmuassa Mikko Leikkanen ja Krister Savonen, joten huima nippu on jalkeilla Classicilla tänä vuonnakin.

Mutta kuten jokaisessa pallopelissä myös salibandyssa, altavastaajallakin on aina mahdollisuus voittoon, etenkin yksittäisessä ottelussa. Hyvällä valmistautumisella ja kovalla asenteella materiaalieroja on aina mahdollista kaventaa ja tätä KrP lähteekin tekemään maanantaina. Näätäjoukkue pystyy parhaana pelipäivänään haastamaan kenet tahansa tässä sarjassa, mutta kuten jo alkukaudellakin on nähty, niin haalarit on puettava päälle alusta alkaen koko 60-65 minuutin ajaksi, mikäli pistetiliä halutaan kasvattaa.

Tiistaina Koovee ottelussa Näätien maalivahti Santeri Pohjonen pelasi todella vakuuttavan pelin ja antoikin valmennusjohdolle positiivista pähkäiltävää maalivahtipeluutuksen suhteen. Ykkösketjun Henri Johansson alkaa löytää itseään vaikean viime kevään jälkeen ja maajoukkueeseen noussut puolustaja Joni Henttonen on alkanut tekemään maaleja, tiistaina syntyi jälleen kaksi, joten parhaan pistemiehen tuplapaita jatkaa Henttosen selässä myös Classic pelissä. Koovee ottelussa Näädiltä onnistui roolissaan erittäin hyvin myös kolmosketju sentteri Elmo Luodon johdolla, ketjussa pelasi mukana myös muunmuassa vasta 99-syntynyt Toni Jaakkola. Kolmonen piti Kooveen vaarallisen ykkösketjun täysin pihdeissään.

Näätäpaidoilla kokoonpanoon saadaan uutta väriä täksi kaudeksi Näätiin siirtyneen Tuomas Savukosken debytoidessa. Savukoski oli ensimmäiset kolme ottelua pelikiellossa viimeksi liigassa pelatessaan saadusta pelikiellosta. Tätä pelaajaa kannattaa tulla seuraamaan kauempaakin. Todella taitava ja nopea Savukoski voi tehdä tällä kaudella todellisen läpimurron Suomen huipulle, ominaisuuksista se ei ainakaan jää kiinni.

Erätauoilla väliaikaviihteestä vastaa tälläkertaa Nokian KrP:n 2008-syntyneiden poikajoukkue, joten tulkaa katsomaan pieniä ja isoja Näätiä Raholaan!

Pelievent Facebookissa!

Nokian KrP – Classic

Maanantaina 5.10.2015 klo 18.30

Liput: Aikuiset 10€, opiskelijat, eläkeläiset 7€, nuoret 7-15v 5€ ja alle kouluikäiset ilmaiseksi.

Seuraa meitä: