15.10.2010

Nukuttavan avauserän jälkeen Raholan Areenalla alkoi perjantai-iltana tapahtumaan. Ykkösnimeksi toisessa erässä nousi Nokian KrP:n Osmo Reentilä tekemällä puhtaan hattutempun FBT Porin verkkoon. Osmon kolme maalia riitti lopulta nokialaisten voittoon lukemin 3-2 (0-0, 3-0, 0-2). Näin KrP otti kauden kolmannen voittonsa ja jatkaa pelejä ensi perjantaina kotisalissaan, kun vastaan tulee SPV Seinäjoelta.

Reentilä teki avausmaalin ajassa 22.19, kun pääsi hetkeä aiemmin kahden minuutin jäähyltä. Vajaa kaksi minuuttia meni seuraavaan maaliin ja kolmas maali syntyi erän lopulla rangaistuslaukauksesta.
–En tiedä oliko tuo nyt mikään sataprosenttinen onnistuminen, mutta kiva kun kolme maalia riitti voittoon. Eihän noita kolmea maalia yhteen otteluun satu joka kerta. Nyt täytyy nauttia tästä, toteaa hiukan vaatimattomasti ottelun sankari Reentilä.

Avauserässä pelattiin puolin ja toisin tarkkaa keskikentän peliä ja maalipaikat olivat kortilla. Kerran kotijoukkue sai pallon pomppimaan tolpasta tolppaan, mutta maaliviivaa se ei ylittänyt.
–Alla oli kaksi tappiota, joten lähdimme varovaisesti pelaamaan. Puolustuksen kanssa on ollut ongelmia ja nyt se oli koko homman a ja o, kertoo päävalmentaja Mika Myllyniemi.
Myllyniemen mukaan homma toimi ja totesi myös sen, että harvoin kolmella maalilla on Salibandyliigassa ottelua voitettu.
–Pelasimme joukkueena kärsivällisesti. Kaksi erää oli meidän, mutta kolmannessa kaveri sai yhden lahjamaalin ja yhden yv-maalin. Hyökkäys- ja puolustuspeli ei ole vielä tasapainossa.

KrP:n maalissa Eero Makkonen torjui yhteensä 19 kertaa ja niistä kolmannessa erässä kahdeksan vieraiden kovassa tulituksessa. Eero oli yksi joukkueen parhaimmistoa. Petri Elo Porin maalissa torjui kolmannessa erässä vain kerran eli sihti kotijoukkueella oli hukassa.
Myllyniemi antoi kehut kolmosketjun tutkaparille Turkka LehtinenVille Kangasmäki.
–Nyt jatketaan kärsivällistä pelaamista ensi perjantain SPV-ottelussa ja heti maanantaina on Happee kotona, välissä vielä Suomen Cupin peli Tikkurilassa Tiikereitä vastaan.

Nokian KrP–SPV perjantaina 22.10. kello 18.30 Raholan Areenalla.