14.10.2010

Perjantaina KrP:n kotiluolaan Raholaan saapuu vierailulle liiganousija FBT Pori. Pori on aloittanut kautensa kahdella runsasmaalisella tappiolla sekä kotivoitolla Josbaa vastaan.
Pori on vaarallinen vastustaja jos sitä yhtään aliarvioi, joukkueessa on monta kovaa työntekijää, jotka osaavat ärsyttämisen jalon taidon. Porin iskukykyä KrP:tä vastaan pelattavissa peleissä lisää varmasti se, että siellä pelaa paljon KrP-taustaisia pelaajia, muunmuassa 5+0 alkukaudella tehnyt Antti Naskali sekä Jonne Haapasalo.

KrP:n pelit ovat olleet alkukaudella melkoista vuoristorataa, kuten nuorella joukkueella monesti on tapana. Alkukauden kahta taisteluvoittoa ei osattu käsitellä oikein, vaan viime viikon peleissä Oilerssia ja Kooveeta vastaan KrP:n pelin taso laski erä erältä, päättyen melkoiseen fiaskoon Kooveeta vastaan. Tämä peli on kuitenkin jo unohdettu ja katseet käännetty tuleviin koitoksiin, joka pelistä saa kuitenkin vain sen saman 2 pistettä ja pelejä on vielä jäljellä 22 kpl, joten mihinkään alakuloon ei ole syytä.
KrP:n täytyy saada nyt vain joukkueessa oleva taito ja yllätyksellisyys valjastettua tehokkuudeksi ja jättää turhat kiemurat pois.
Alkukaudella KrP:tä on kannatellut pisteiden valossa tuttu kaksikko, Henri Johanssonin 6+4 ja Veli-Matti Hynysen 5+2 lisäksi on myös muiden noustava esiin, mikäli maaliskuulla mielii vielä pelata pudotuspelejä.

Seuraa heitä:

Nokian KrP: Miika Nieminen
Ilveksestä tullut taitava keskushyökkääjä joutunut KrP:ssä suoraan ykkössentterin rooliin Jarkko Lakasen loukkaannuttua. Löytääkö peliinsä sopivan rentouden jo Poria vastaan.

FBT Pori: Miikka Läntinen
Viime pelissä Oilerssia vastaan hurjat tehot 4+2. Raataa, ärsyttää ja filmaa, omalle joukkueelle arvokas pelaaja.

Nokian KrP – FBT Pori perjantaina 15.10 kello 18.30 Rahola Areena.