15.02.2009

Tulosta ei missään nimessä voi selittää poissaoloilla eikä flunssa-aallolla, mutta varmasti osasyy tappioon löytyy siitä. Reilu kentällinen täysin terveitä miehiä ei todellakaan riitä SM-sarjatasolla tämän parempaan suorittamiseen, varsinkin kun jo lähtökohdiltaan vastassa oli sarjan kovakuntoisimpiin kuuluva NST, jonka juoksuvoimalle täytyy kyllä nostaa hattua. Vuodesta toiseen nuorella ja ns. nimettömällä joukkueella paahtava NST taistelee jälleen tosissaan playoff paikasta, vaikka ennen kauden alkua moni oli valmiina tiputtamaan joukkueen suoraan ykkösdivariin nimilistaa tuijottaessa.

Positiivisia asioita päivän pelistä on vaikea hakea, muuten kuin muutamalle mukana olevalle junnulle tulleet arvokkaat peliminuutit, jotka ovat sijoitusta tulevaisuuteen. Näkivätpä hekin mihin kuntoon voi päästä pelkällä kovalla asenteella ja sitoutumisella harjoitteluun.

KrP:n pelissä pitää oman viisikkopelaamisen tiivistyä huomattavasti mikäli halutaan tänä vuonna säilyä sarjassa. KrP:lle tehdään luvattoman paljon maaleja oman maalin edustalta.

Seuraavana puolustusta päästään harjoittelemaan todenteolla maajoukkuemiehiä vilisevän SSV:n saapuessa ensi perjantaina Tampere Areenalle. Pelissä on paljon panosta molemmilla, sillä SSV:kin joutuu tänä vuonna taistelemaan tosissaan loppuun asti runkosarjan voitosta.