06.10.2013

Rahola 6.10.13 ja kauan odotettu sarjan avaus.

Odottavalla tunnelmalla varustettu Näätäjengi oli 8.30 Raholassa oven takana ihmettelemässä, että miksi ovet ei aukea meille?

No aukes ne ja saatiin päivä käyntiin. Kirpakassa syyssäässä tehty aamulenkki ja kunnollinen lämppä kentällä ennen peliä näkyi heti ekassa matsissa positiivisena. 0.39 pelattuna KrP vs KooVee Punainen ja pallo oli vastustajan verkossa. Latino syötti ja Jasse latas sydämmensä kyllyydestä tyhjään maaliin. Oho ja kukkuu. Tästä ei enää vastustaja toipunut. Maaleja ropisi kuin rahaa pankkiin. Ainoa miinus tuli kun Jaska huuteli sällit vaihtoon ehkä aavistuksen väärällä hetkellä. 4 vastustajaa vs meidän pakki ja mokke oli vähän liikaa ja KooVee tuikkasi Ronin nollapelin rikki. En edes muista mitä peli tässä kohtaa oli, mutta olkoon nyt 10-1. Juuri kuin toisen erän pelikello vaihtui 15mineli summeriin, lähti lakaus joka päättyi meidän 13-1 osumaan ja peli loppui siihen. Yksi erä jäi pelaamatta ja se varmaan harmitti molempia joukkueita. Kentän kunkkuna hääräsi pakin tontilla loistavia otteita näyttänyt Onni Matilainen 3+1 tehoilla.

Toinen peli ja vastassa täysin tuntematon PaPo Parkanosta. Peli vähän takkuillen liikkeelle, muuta 2-0 taukojohdossa pikku puhuttelut ja korostukset joukkuepelin tärkeydestä. Tämän jälkeen loistavaa peliä ja huikeita kompinaatioita. Mainittakoon Nikke Salmelan tälli ilmasta Jussin passista takatolpalle. Pojat oli treenannu pelien välissä tätä kuvioo. Peli ehti vanheta kolmatta erää 10min paikkeille kun Mixu teki lopun PaPon pyristelystä. 12-0 näytti tulostaulu ja 2 pistettä lisää Näätäjengille. Jesse Toropainen torjui maalissa ne kaksi yritystä mitä tuli.

4 pistettä plakkarissa jatketaan samalla menolla kohti Parkanoa missä on seuraavat pelit 27.10.13.

Pistepörssi ekan turneen jälkeen näyttää tältä:

Toni 3+3

Onni M 4+1

Jasse 3+1

Viljami H 2+2

Toomas 2+2

Nikke 2+2

Jussi 1+3

Onska 1+3

Aku 1+2

Leevi 1+2

Eetu 2+0

Mikael 2+0

Viljami S 1+1