05.10.2013

Krp-pirkat 3-1

Sm-karsintojen jälkeinen odotus oli päättynyt ja joukko iloisia pelureita saapui Ylöjärvelle pelaamaan paikasta auringossa. Vastaan lauantai aamun mittelöön saapuu KrP yksi pahimmista painajaisista Pirkkalan Pirkat. Molemmat joukkueet jäivät karvaasti sm-sarjasta rannalle. Koska Pekka Hursti oli kosio matkalla Italiassa oli GM Jarkko Mäkelä pakotettu hankkimaan uusi päävalmentaja tähän kuolon otteluun. Rahalla saa, ja ladalla pääsee. Haaviin tarttui nimittäin U19 ja KrP päävalmenta Heikki Luukkonen.
KrP-Pirkat 3-1
1.erä
Ottelun alku oli hyvin tunnustelevaa ja talvisodan henki oli haisteltavissa molenmista joukkueista. Vastustajaa ei haluttu päästää liikaa hyökkään vaan avauspaikkaa haettiin maltillisesti. Pirkat saikin ensinmäisen paikan mutta Oskari"pikku Nupi"Mäkinen otti helpon kopin. Myös Krp sai hyvin peliä auki. KrP pakit Sakari"maisteri"Mäntysaaren johdolla hoiti pahinmat paikat pois. Ensinmäisen paikan KrP sai kun Niko Laitila pääsi kokeilemaan mutta Pirkkojen erinomainen maalivahti Kivi torjui helposti. Niko pääsi myös myöhemmin kokeilemaan rystylyöntiään mutta KrP kun ei onnistu niin monesti kaverille kelpaa. Keskialueella taistelupallon häviö ja Pirkat 2-1 ylivoima hyökkäykseen. Oskari vastaan mutta kaverin tarkka laukaus löytään maali takayläseen ja Pirkat johtoon pahaenteisesti 0-1.
2.erä
Luukkosen neuvot oli pallollisena keskelle ja alatuki. Tätä kuunneltiin ja tilanteita saatiin Pirkkojen päätyyn. Toista erä leimasi asemasodan tunnusmerkit, Pirkat sai erässä parenman alun mutta loistavasti pelannut Oskari Mäkinen sekä Sakari Mäntysaari taistelivat muitten ohella jotta verkko ei heiluisi kuin vanhan mummon sukkapuikot. Pelin tiimellyksessä molemmat joukkueet saivat paikkoa. vastustajan tupla karvaus yllätti Tommi Kulonpään keskialueella ja Pirkat 2-0 läpiajoon, mutta jostain kummasta ilmestyin haamukamppaaja ja Pirkkojen tilanne kuivui kokoon. Erän parhaat paikat KrP:lle tuli Roth:lle sekä Ilmari Kettuselle. Nyt alkoi näkyöä KrP kesätreenaus ja Pirkat joutui monesti puolustus kannalle. Kuitenkaan erässä ei maaleja nähty vaan tauolle mentiin Pirkkojen johtaessa 1.erän maalilla 1-0.
3.erä
Valmentaja trio Luukkonen-Mäkelä-Laitila katsoivat parhaaksi kaventaa 2:een kenttään. Läpi ottelun erinomaisesti pelannut Teemu Viitala jatkoi toisena johtaja laidoilla Antto(ike) sekä Tommi"tukka hyvin"Heinämäki. Toinen ketju muuttui muotoon Jaakkola-Aatola-Roth pakkiin pääsi pelaajan erityisoivomuksen jälkeen Valtteri Kentrud Katavisto sekä Tommi Kulonpää. Jobin postia tuli Jesse Jaakkolan loukkaantumisen myötä.
Erän alku oli kun raatteentieltä. Sekä joka jaksoi taistella suurenmalla sydänmellä alkoi nousta ohi. KrP alkoi saamaan Pirkkoja polvilleen ja ainoastaan Pirkkojen paras pelaaja MV Kivi piti johdon Pirkat johdossa. Pirkat sai myös muutamia hyviä paikkoja mutta todelliset paikat oli vähissä.
8 minuutin jälkeen oli aika palkita ottelussa ajajan paikalle siirtynyt KrP. 3.erään koottu Jaakkola-Aatola-Roth piti hauskaa kentällä ja juoksutti vastustajaan kunisäntä koiraansa. Kun kello näytti 38.56 laukoi pikkujätti Anton Roth KrP:een tasoihin. Syötön tähän maaliin antoi Ilmari"el Capitaan"Aatola. Ja kun pää oli auki pääsi KrP paras 2-suunnan hyökkääjä teemu Viitala puolittaiseen läpiajoon muttei onnistunut maalin teossa. Vaan ajokoiran lailla juossut Anton Roth karvaa pallon omassa päässä ja kuljettaa laitaa pitkin ylös. Maalin taakse päätynyt juoksu ja katse ylös, parhaalle maalinteko sektorille hiipinyt Ilmari laukoo yhtä tarkasti kun hirven tänään ampunut Pasi"Sniper"Viitala Ja KrP siirtyy ottelussa 2-1 johtoon. Edellisestä maalista on kulunut vain reilu minuutti ja ottelu on kääntynyt KrP:lle. Heikki"the God"Luukkonen rauhoittaa poikien mieltä Pirkkojen aikalisän aikana ja ottaan suitset itselleen peluutuksen suhteen. Ja Pirkkojen pelatessa ilman maalivahtia toimii Toni Jaakkolan tarjoilu kuin hesburgerin kassa. Pallo pompun kautta Anton Roth:lle ja loppulukemat taululle 3-1.
Kauden yhden parhaan ottelun pelannut KrP ansaitsi voitonsa ja näin sai ensinmäisen eräpallon Eliittisarjan paikan suhteen. Seuraavaksi KrP kohtaa kovan haasteen kun erittäin ärsyttävästi pelaava aina yllätysvalmis Parkanon Ponteva. Tästä olisi otettava niin sanottu pakko voitto.
Papo-KrP
Päivän toisen otteluun lähden selvästä ennakkosuosikin asemasta ja se ei KrP sopinut.
1.erä
Ottelun alun tärkeys oli selvä ja senkin piti olla selvä kumpi olisi ottelussa parempi. KrP piti olla kaikessa PaPoa edellä mut toisin kävi. KrP oli hiiri joka vikisi ja Papo oli herra pelin alussa. Kellon näyttäessä 4. 34 johti Papo ottelua jo kaksi nolla. No Ässä hihasta ja lievästä jalkavammasta kärsivä Teemu Viitalan oli aika heittää collari pois ja laittaa joukkue ruotuun. Se myös onnistui ja jo kaljuuntuva Jarkko Mäkelä sai hivenen hengittää kun anton-ilmari akseli tehtaili pelin tasoihin ennen erän loppua. No epäonninen pomppu ja tauolle mentiinkin PaPon 3-2 johdossa.
2.erä
pallon tuonnista keskustaan ja alatuesta puhuttiin erätauolla ja se auttoi KAI???. Kuitenkin kaventaminen hetkellisesti kahteen auttoi ja toka erä oli täysin KrP joka saatoi jopa hukkailla avoimia paikkoja erässä. Kuitenkin erässä näkyi juuri se ero mikä joukkueiden välillä oli ja oli selvä lukemin 5-0 tokassa erässä. Toki erässä sorruttiin virheissin ja unohdettiin laittaa pallo liikkeelle. Valmentaja apuvihkosta saatiin kuitenkin eväät ja tarjoilusta vastasivat Kettunen, jaakkola T, Aatola. Taloa maalasivat Roth, Sakari, Teme"the king"viitala, sekä herra Svägi.
3.erä
tämä erä oli todellista pelailua ja pelleilyä. Pojat olivat omasta mielestä jo ratkaisseet pelin jolloin tekemisen saa lopettaa ja yrittää omia pisteitä. Tämä kostautu ja hups reilu minuutti niin papo olikin tehnyt jo kaksi maalia. No paskat tästä ja jalalla koreksi kuten Markku Roth aikanaan. Antonin illan 4 maali sekä loimun että nikon maalit varmistivat ettei PaPo päässyt juhlimaan. Ja Näin KrP sai mukaan ylöjärveltä 4 pistettä ja johtaa näin lohkoansa. Jonka pelit jatkuvat Parkanon Pas……. siis salibandy pyhätössä kuun lopulla.
KIITOS TEILLE POJAT. TE OLETTE LOISTAVIA JA HALUATTE PELATA AINA VOITOSTA. MUISTAKAA TEKEMISEN TÄRKEYS JA ILO