03.12.2012

Kauteen lähdettiin selvin odotuksin että kahden joukossa ollaan kun jatkopaikkoja jaellaan. Ekassa turnauksessa Sastamalassa peli ei oikein ollut vielä uomissaan ja jatkon kannalta ennakkokaavailuissa kahden joukkoon Ilveksen tai meidän lisäksi merkkailtu RoPo pääsi yllättämään meidät pikkukentän tuoman edun turvin lukemin 5-4. Toisessa pelissä kaatui Ypa lukemin 7-5, eli maaleja osataan tehdä, mutta omissakin soi kiitettävästi.

Toisessa turnauksessa Raholassa ensimmäisenä vastassa oli uusi sarjatulokas KyPo ( Hämeenkyröstä) ja tuossa pelissä lähinnä maalipaikkojen tuhlailumme esti pelin loppumisen paljon ennen aikojaan. Lopulta täyttä aikaa jäi pelaamatta reilu minuutti kun loppulukemat olivat 13-1 meille. Maalissa depytoi uusi maalivahtimme Onni joka siirtyi tolppien väliin puolustuksesta. Kentälle vapautunut tolppavahti Aaro pääsi irti ja nakutteli huikeat 4+2 tehot tuossa pelissä. Seuraavan pelin ennakkoasetelmat piti olla Ilves vie ja me katsellaan koska peliaika loppuu, sillä muut joukkueet olivat joutuneet taipumaan tähän asti turnauksissa ennen aikojaan. Mitä tekee meidän junnut…alkaa latoa maaleja heti pelin alusta 2-0 ja Ilves ihmettelee vierestä. No sitten se kuuluisa Ilvesmylly alkoi pyöriä ja loppulukemat olivat 4-9 Ilvekselle, mutta päätä pystyyn sillä ei mennyt ennen aikojaan poikki tämä ottelu.

Seuraava turnaus käytiin viimeviikonloppuna Ylöjärvellä ja vastaan asettautuisivat RoPo ja Ypa. Aamulla oli pakkasta paljon ja se taisi herättää meidän junnut kerrankin, sillä yleensä aamuottelut eivät ole meidän vahvuus. Kopissa luotiin hurmos päälle ja päivän motto oli kova karvaus ylhäältä. Tämä tuotti tulosta ja RoPo jäi jalkoihin lukemin 8-2. Loistavaa sillä tappio Sastamalassa oli nyt kuitattu korkojen kera. Seuraavaan peliin lyötiin lisää vettä myllyyn ja karvausta jatkettiin todella kovalla kädellä ja jalalla. Lopulta jäimme vain ihmettelemään, että kuka naputtaa sen viimeisen maalin ennen täyttä aikaa ja peliä jäi noin minuutti pelaamatta kun riemu repesi. Ypa kaatui lukemin 13-1. Otteluissa maalissa pelasi Onni ja kentällä ei kovin montaa jannua jäänyt pisteittä. Mainittakoon erityismainintana pari jamppaa joiden tahto ja taistelutaso oli huikea. Jesse Toropainen antaa pelistä toiseen kentällä kaikkensa. Välillä oli huuli auki ja välillä luki kyljessä exel pallosta saatuaan, mutta aina vaan homma toimii. Toinen joka ansaitsee erityiskiitoksen on Wipe joka namutteli pari kertaa omasta päästä asti maaliin asti, sekä tarjoili parilla kertaa todelliset namut vaikka maalin olisi itsekin voinut jo laukoa. Myös Nikolas " Nikke " Salmela saa rukasti kiitosta ja ylistystä erittäin komeasta rangaistuslaukausesta ja heti viivalta lähteneestä harhautuksesta jota treeneissä on hiottu vankalla kädellä.

Kausi jatkuu vielä siis yhdellä alkusarjan turnaukselle ja jos KyPO ei ole kaapannut naapurikunnista Henri Johanssonin ja Sami Nymanin kaltaisia huippuosaajia, niin tuolla voitolla pitäisi jatkopaikka hellitä. Ilvestäkin lähdemme haastamaan tosissamme.

15.12.12 Raholassa siis pelejä tiedossa, tule paikalle!!!