30.11.2012

Sarjan ensimmäinen peli antoi olettaa paljon enemmän mitä se loppujen lopuksi oli. Vastustajasta ei ollut lähes mitään tietoa ennakkoon, ja pojille se aiheutti pieniä perhosia vatsaan. Peli oli kuitenkin meidän hallintaa alusta alkaen ja tärkeät maalit saatiin alkuun josta peli alkoi rullaamaan. SBS Wirmo sai rikottua meidän nollapelin vasta viimeisessä erässä. Viimeisillä sekunneilla saatiin vielä se kuuluisa 14 maali aikaseks, ja peli kunniakkaasti keskeytettyä.
Toiseen peliin vastaan asettui jo tutuksi tullut Tps Heat joka aikasimmin oltiin kohdattu kaksi kertaa, voitot molemmista tullut meille. Tps:n kanssa on ollut aina tiukat väännöt ja sitä odotettiin myös tästäkin. Ja sehän saatiin. Ensimmäiset kaksi erää tiukkaa vääntöö, me hieman niskan päällä, vastustajan tehdessä kuitenkin tarvittavat maalit 4-1 johtoon. Meidän pelissä oli silti uskoa noususta. Mutta mitä tapahtuukaan kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla. Meille tuttu salamamaali, valitettavasti tällä kertaa väärään päätyyn, ja vielä kahdesti… Kolmas erä oli tästä eteenpäin taas tasaista vääntöö. Toinen maali saatiin vielä Eemelin viivapyssyn toimesta ja loppulukemat 6-2. Maalivahtipeli oli molemmissa päissä todella hyvää, varsinkin kunnia Tps:n maalivahdille, joka pelasti useammat meidän ylivoimahyökkäykset kunnialla kotiin.