13.02.2013

Nokian KrP:n kausi jatkui kahdella ottelulla parin päivän sisään kahta kovaa joukkuetta vastaan. Ensin Raholassa KrP kohtasi paikallisvastustaja Tampereen Classicin. KrP sai hyvän alun kun jo toisella minuutilla Sami Nyman vei KrP:n johtoon Benjamin Reusserin syötöstä. Ensimmäisen erän puolessa välissä KrP:lle tarjottiin ylivoimaa, mutta ylivoima ei toiminut ja sen päätyttyä Classicin Heikki Hätönen tasoitti maalilta. Seuraavaksi KrP joutui alivoimalle, mutta vastasi itse sen aikana ensimmäisestä maalista kun Nyman laukoi illan toisen maalinsa. Kuitenkin Classic tuli nopeasti ylivoimalla tasoihin Lassi Vänttisen toimesta.

Toisen erän alkuun KrP tarjoili taas jäähyilemällä johtoa Classicille, joka sen myös otti. Veli-Matti Luukko vei Classicin ensi kertaa johtoon. Minuutissa kuitenkin Matti Koskela tasoitti Henri Johanssonin syötöstä. Ottelun puolessa välissä Heikki Hätönen teki toisen maalinsa ja Classic otti taas johdon. Pian Classicin Lassi Vänttinen otti jäähyn, mutta ylivoima ei mennyt todellakaan KrP:llä onnistuneesti. Ensin Classic sai rankkarin josta Krister Savonen osui ja vielä ennen jäähyn loppumista Asser Jääskeläinen teki Classicin kuudennen. Tuomari otti sitten tämän jälkeen roolia tarjoten Classicille kaksi jäähyä putkeen, jonka aikana Arto Mikkonen kavensi ja toisen erän jälkeen tilanne oli 4-6.

Heti kolmannen erän alkuun Jesse Vainio ajoi laidalta maalille ja kavensi vieraiden johtoa lisää. Tästä seurasi jälleen outoa tuomaritoimintaa josta KrP hyötyi. Classic sai peräti kolme jäähyä puoleen minuuttiin ja maaleja nähtiin. Henri Johansson vei KrP:n johtoon kahdella maalillaan, mutta Classic osui viimeisen jäähyn aikana alivoimalla tasoittamaan nopeasti pelin kun Heikki Hätönen viimeisteli hattutemppunsa. Erän lopulla Classic näytti karkaavan kun Lassi Vänttinen ja Markus Kulmala onnistuivat. Puolitoistaminuuttia ennen loppua Sami Nyman sai hattutempun täyteen ja viimeisellä minuutilla Arto Mikkonen tasoitti maalilta ja ottelu siirtyi jatkoajalle. Jatkoajala kuitenkin Veli-Matti Luukko ratkaisi pelin Classicille ja KrP:n taistelu ei tuonut pisteitä nokialaisille.

Seuraavaksi KrP kohtasi vieraissa hallitsevan Suomen mestarin, SPV:n. Ottelun avauserä ei mennyt todellakaan putkeen nokialaisten osalta. SPV meni nopeasti johtoon, mutta Jani Rajala tasoitti. Tämän jälkeen seinäjokelaiset saivat huiman vaihteen ja menivät ennen erän loppua jopa 8-1 johtoon. KrP:n Janne Suoniemi kavensi vielä, joten KrP lähti toiseen erään kuuden maalin tappioasemasta. Toinen erä alkoi myös huonosti, kun SPV:n Tommi Ahola lisäsi kotijoukkueen johtoa. Ottelun puolessa välissä Sami Nyman kavensi ja seuraavaksi ylivoimalla osui Arto Mikkonen. SPV osui seuraavaksi taas, mutta erän loppuun osuivat vielä Suoniemi ja Mikko Repo. Kolmaskin erä alkoi SPV:n maalilla, jonka jälkeen KrP jatkoi kiriään. Henri Johansson, Sami Nyman ja Rajala toivat Nokian jo kahden maalin päähän, mutta lopussa SPV vielä iski pari maalia ja voitti lopulta 13-9.

KrP:n kausi jatkuu taas huomenna torstaina, kun joukkue pelaa Lappeenrannassa NST:n vieraana. KrP:llä on vielä pienen pieni oljenkorsi päästä pudotuspeleihin, mutta se vaatii muilta apua ja KrP:lle kauden loppuun kovaa voittoputkea.