18.02.2013

KrP:n C2-pojat jatkoi ”sulle-mulle” -pistelinjalla Pöytyällä. Ensimmäisessä ottelussa Tepsi vei pisteet maalein 4–1. Toisessa ottelussa KrP kaatoi Nakkilan NTK:n numeroin 6–2.

Ennen ylemmän loppusarjan viimeistä kierrosta KrP taistelee vielä paikasta SM-playoff –karsintaan. Pääsy LFT:n ohi edellyttäisi kuitenkin voittoja molemmista sarjan kärkijoukkueista, Pöytyän Urheilijoista ja Kooveesta. Kooveen kanssa voittosaldo on tähän mennessä tasan, mutta Pöytyälle KrP on kärsinyt kaksi selvää tappiota.

Pöytyällä kohdatuista joukkueista molemmat majailivat sarjataulukossa KrP:n alapuolella. Tavoitteena oli siis yksinkertaisesti voitot molemmista otteluista.

Päivän ensimmäisessä ottelussa kodattu Tepsi tuli otteluun selvästi kovemmalla sykkeellä kuin KrP. Tasaisen ensimmäisen erän maalintekopaikat syntyivät KrP:n maalille, mutta Tepsi onnistui maalinteossa vain kerran. KrP:n hyökkäykset pysähtyivät kerta toisensa jälkeen joko maalinedusruuhkaan tai erinomaisesti pelanneeseen maalivahtiin.

Toisessa erässä Tepsi teki maalin heti erän alussa ja toisen erän loppupuolella. KrP:n paikat olivat edelleen vähissä. Kolmannen erän alussa Olli-Pekka Laakkonen toi KrP:n kahden maalin päähän. Tämän jälkeen ottelussa nähtiin enää yksi maali, ja sen teki jälleen Tepsi.

Loppunumerot 4–1 Tepsille kertovat, että KrPlle puolustaminen sujui paremmin kuin hyökkääminen. Puolustuspäässä loistivat erityisesti ensimmäisen ottelunsa pakkina pelannut Olli Tuominen ja maalivahti Riku Mattila.

Toisessa ottelussa KrP päästi Nakkilan johtoon jo minuutin pelin jälkeen. KrP tasoitti pelin Patrik Mäkelän hienolla ylivoimamaalilla. Tämän jälkeen se siirtyi erässä johtoon Samu Lehdonmäen vapautettua komean nousun jälkeen Tuomas Töyrylän maalintekoon.

Toisessa erässä nähtiin vain yksi maali, kun Matias Lakkalan vapaalyönti tavoitti Olli-Pekka Laakkosen ja tämä pääsi laukomaan pallon tyhjään maaliin. Kolmannessa erässä Nakkila nousi kerran kahden maalin päähän, mutta sen nousu pysähtyi Juho Väinölän ylivoimamaaliin. Ottelun lopussa rouhijakaksikko Edvin Pasto ja Samuli Vornanen riisti pallon vastustajan maalin takaa ja sinetöi KrP:n voiton numeroin 6–2.

Muutamasta näyttävästä maalista huolimatta KrP:n hyökkäyspeli ei vieläkään häikäissyt. Sen sijaan puolustuksessa Matias Lakkala ja Samu Lehdonmäki pelasivat kauden parhaan ottelunsa. Jo edellisessä ottelussa loistanut Opa Tuominen jatkoi vakuuttavasti, ja Oskari Mäkinen torjui varmasti.