26.11.2010

Torstai-iltana Nokian KrP matkusti AC Hakin vieraaksi ja pelasi ottelussa 20 minuuttia, mutta se riitti tällä kertaa voittoon lukemin 6-7 (0-3, 3-1, 4-4).

– Vaikka ollaan paljon menty eteenpäin lokakuusta, ei silti pystytä pelaamaan täyttä 60 minuuttia. Hakia vastaankin peli oli aika lailla surffailua. Puolustuspelaaminen on vielä vaiheessa. Se on saatava kuntoon ennen kevättä, toteaa päävalmentaja Mika Myllyniemi.

KrP aloitti vahvasti ja 12 minuutin jälkeen tilanne oli jo 0-3. Maalareina olivat Sami Nyman, Turkka Lehtinen ja Heikki Rantala ylivoimalla.

– Miksi ei jatkettu samaan tahtiin ja taottu vaikkapa 2-3 maalia lisää. Vastustajalla oli erässä kaksi rankkariakin, mutta Järvisen Pasi veti kummastakin pidemmän korren.

Toisessa erässä kotijoukkue iski kahdesti nokialaisten yhtä maalia vastaan. Veli-Matti Hynynen teki illan avausosumansa ylivoimalla ja kolmannessa erässä laukoi vielä kaksi maalia.

Kolmanteen erään lähdettiin KrP:n maalin johdossa. Erä alkoi hyvin, kun Rantala ja Hynynen lisäsivät nokialaisjohtoa. Ajassa 49.13 Sami Nyman teki illan toisen maalinsa ja tilanne jo 4-8. Erän puolessa välissä KrP:n liike loppui ja vastustaja latoi kolme maalia, mutta nokialaisten onneksi ei enempää.

– Avauserän ensimmäiset 10 ja kolmannen erän ensimmäiset 10 minuuttia pelattiin. Olihan meillä ottelussa viisi tolppalaukaustakin, mutta niistä pitäisi saada maaleja aikaiseksi. Puolustuspäässä potkitaan sinne sun tänne eikä laiteta palloa mailalla pois. Myös hyökkäyksiin lähdöt ovat hitaita.

KrP:n parhaimmistoa olivat maalivahti Pasi Järvinen sekä ketju: Veli-Matti Hynynen, Jarkko Lakanen, Miika Nieminen, Tomi Sarajärvi, Matti Koskela.