08.07.2023

Nokian KrP ja porilainen FBT Karhut ovat solmineet farmisopimuksen koskien kautta 2023-2024. Sopimuksen myötä KrP pystyy mahdollistamaan pelaajilleen enemmän entistä kovatasoisempia otteluita, ja farmisopimuksen myötä KrP:n pelaajilla on mahdollista täten pelata miesten kolmea ylintä sarjatasoa, sekä P22 SM-sarjaa. Vastavuoroisesti etenkin Karhujen P22-juniori-ikäluokassa pelaaville pelaajille aukeaa yhteistyön myötä mahdollisuus myös pelata rinnakkaisedustuksella KrP:n riveissa P22 SM-sarjaa.

”Inssi-Divari on todella laadukas sarja, ja pystymme yhteistyössä Karhujen kanssa takaamaan pelaajillemme enemmän tasokkaite otteluita. Pelaajamme ovat ottaneet yhteistyökuvion todella positiivisesti vastaan, ja tästä kuviosta varmasti hyötyvät kaikki”, Näätälauman pääkäskijä Janne Kainulainen kertoo.

Menneellä kaudella Karhut sijoittuivat divarissa kuudenneksi, ja putosivat FBC Turkua vastaan liigakarsintojen ensimmäisellä kierroksella otteluvoitoin 1-3. Karhujen riveissä tulevalla kaudella jonkin verran puhaltavat muutoksen tuulet, jonka myötä pelipaikkoja Karhuissa on KrP-pelureille mahdollista tarjota tulevalla kaudella.

” Yhteistyön lähtoajatuksena on ehdottomasti se, että molemmat seurat hyötyvät. Meidän kannaltamme farmisopimus Nokian kanssa on tässä kohtaa hieno juttu, sillä edustusjoukkueessamme on käynnissä tietynlainen sukupolvenvaihdos ja ensi kauteen lähdemme suhteellisen nuorella joukkueella”, kommentoi Karhujen toiminnanjohtaja Ville Salonen.