30.05.2023

Nokian KrP on sopinut seurayhteistyöstä tulevalle kaudelle Cocks Tampereen kanssa. Cocks Tampere on keväällä 2023 perustettu uusi salibandyn erikoisseura, jonka tahtotilana on olla Suomen ammattimaisin aladivarijoukkue pilke silmäkulmassa mukana pitäen, sekä kehittyä alueellisesti näkyväksi salibandyvaikuttajaksi tulevaisuudessa. Joukkue aloittaa kaudella 2023-2024 salibandyliiton alaisissa sarjoissa pelaamisen miesten 6-divisioonasta. Tulevan kauden seurayhteistyön johdosta Nokian KrP mahdollistaa Cocksille liigatason harjoitusolosuhteet edullisesti, ja kotiturnauksen järjestämisen Raholan liikuntakeskuksessa. Vastavuoroisesti Cocks puolestaan mahdollistaa KrP:n ottelutapahtumiin tarvittavia arvokkaita käsipareja, sekä tarjoaa KrP:n käyttöön seurastaan löytyvää mediaosaamista kauden merkittävimpiin otteluihin, ja myös näkyvyyttä omissa sosiaalisen median kanavissaan.

Yhteistyön taustalla olivat seurojen arvot, jotka molemmat osapuolet pystyvät allekirjoittamaan mainiosti ja KrP:n panostaessa kilpatason salibandyyn, oli taustalla myös halu lähteä tukemaan harrastetason salibandyä, sekä harrastamisen aloittamisen matalaa kynnystä. Lisäksi yhteistyöhön vaikutti Cocksin ammattimainen ja hyvähenkinen ote tekemisessään, sekä varsin lyhyessä ajassa saavutettu useita tuhansia silmäpareja saavuttanut näkyvyys sosiaalisen median eri alustoilla, etenkin lajihteisön keskuudessa. Nämä tekijät tukevat käsitystä siitä, että kyseessä on aidosti erilainen ja ainutlaatuinen seura harrastetasolle, jonka tukeminen on hedelmällistä myös KrP:n kaltaiselle toimijalle.

Nokian KrP:n toiminnanjohtaja Mika Myllyniemi kommentoi seurayhteistyötä seuraavasti: ”Haluamme yhtenä maan kärkiseuroista tukea myös pienempien seurojen harrastustoimintaa, ja Cocksilta yhteydenoton saatuamme oli yhteistyöstä helppo lähteä sopimaan. Omalta osaltamme mahdollistamme heille liigatason harjoitusolosuhteet edullisesti, ja vastavuoroisesti me saamme toivottuja käsipareja ottelutapahtumiemme järjestämiseen, sekä pääsemme hyödyntämään Cocksista löytyvää mediaosaamista tulevan kauden isommissa otteluissa”.