21.11.2010

Suomen cupissa on menossa viides kierros ja Nokian Kristilliset Palloilijat vieraili lauantai-iltana Joensuussa Josban vieraana. KrP kukisti liigan avauskierroksella Joensuussa Josban maalein 6-8. Nyt nokialaiset etenivät cupissa kahdeksan joukkoon kukistaessaan Josban maalein 6-7 (1-0, 2-5, 3-2, 0-0). Joukkueesta puuttuivat loukkaantumisten takia Roope Hietalahti, Tommi Merto ja Niko Nordlund. Lisäksi pyramideja Egyptissä katsomassa oleva Henri Johansson oli maajoukkueen leirillä.

–Toinen erä oli meiltä murhaavaa ja olisi voitu iskeä enemmänkin maaleja. Avauserän ensimmäiset 10 minuuttia oltiin aika kohmeessa. Liekö pitkä matka tehnyt tepposet, toteaa päävalmentaja Mika Myllyniemi.

Myllyniemi kehui joukkuettaan, uskalletaan pelata vaikka kaveri tuli kolmannessa erässä tasoihin 6-6.

–Tuossa vaiheessa ei näkynyt alistumista. Joukkue halusi voittaa ja muutama minuutti ennen loppua Matti Koskela iski keskiviivalta voitto-osuman.

Nokialaisista kaksi maalia laukoi Matti Koskela. Kerran nimensä maalitilastoihin saivat Joel Vataja, Janne Suoniemi, Miika Nieminen, Sami Nyman ja Heikki Rantala.

KrP:n liigapelit jatkuvat torstaina vieraspelillä Hakia vastaan ja lauantaina on vuorossa kotiottelu hallitsevaa mestaria SSV:a vastaan. Tämänjälkeen tuleekin kolmen viikon tauko MM-kisojen takia.