19.10.2015

Sunnuntaina klo 14:30 kohtasivat Nokian KrP sekä SM-sarjassa vielä voittamaton SPV. Heti ottelun alusta asti oli selvää että molemmat joukkueet ovat tulleet vain ja ainoastaan voitto mielessään, peli oli todella vauhdikasta puolin ja toisin. KrP aloittaa maalinteon kolmannella minuutilla Sami Savolaisen puolittaisesta läpiajosta. Tämän jälkeen kuitenkin SPV iskee kahdesti ja siirtyy johtoon. Erän lopulla Lauri Tynkkynen tasoittaa pelin hienon vastahyökkäyksen jälkeen. Ikinä ei voi painottaa maalin jälkeisestä vaihtoa liikaa. Niin kävi tänäänkin. Lepsusti pelanneen KrP:n verkosta joudutaan noukkimaan pallo, 2-3. SPV iskee vielä viimeisellä minuutilla kertaalleen joten erätauolle lukemissa 2-4. KrP:ltä luokattoman huonoa 1vs1 pelaamista SPV isoja ja nopeita hyökkääjiä vastaan.
Toisen erän alussa vieraat karkaavat jo 2-5 johtoon, kunnes Näädät heräävät taistelemaan. Kymmenen minuutin sisään KrP kampeaa takaisin tasoihin Elias Siiran kahdella sekä Miko Suomisen yhdellä maalilla. 36:12 vastahyökkäyksestä SPV vie vanhainaikaisella 5-6 johtoon. Seinäjokelaiset saivat vielä mahdollisuuden tuplata johtonsa kolme sekuntia ennen, kun pääsevät yrittämään maalintekoa rangaistuslaukauksesta. Teemu Viteli ottaa tärkeän päänahan ja tauolle siis lukemissa 5-6.
Kolmas erä alkoi alivoimalla ja puolentoista minuutin pyörityksen jälkeen SPV onnnistuu menemään kahden maalin johtoon. Pari minuuttia edellisestä ja johto kasvaa jo kolmeen maaliin, lukemat 5-8. Näätien päät eivät kuitenkaan laskeneet leukaan vaan alkoi armoton taistelu. Se palkittiin erän puolessa välissä, ensiksi Sami iskee vastahyökkäyksestä ja Jere Mattila kaventaa pelin jo 7-8. Vastustajan maalivahti otti ajassa 56:51 jäähyn kiinnipitämisestä, jolloin KrP:lle siunaantui vielä ylivoima pelin loppuun. Ensimmäinen minuutti ei tuottanut tulosta ja aika kellosta oli vähenemässä niin valmennus ottaa veskarin pois ja yv pelattiin loppuun kuudella neljää vastaan. Hieman hätäinen ratkaisu SPV pelaajan peittoon, josta varma kaaripallosijoitus tyhjään maaliin. KrP pääsi kuitenkin vielä maalin päähän Eliaksen yrittäessä syöttöä keskustaan, siitä se pomppasi oman pelaajan kauttaa maaliin. Kaksi loistavaa paikkaa saatiin vielä viimeiseen puoleen minuuttiin, mutta ilman tulosta. Näin SPV jatkaa edelleen voittamattomana sarjan kärkipaikalla.