22.10.2015

Salibandyliigan häntäpäähän jumiutunut Nokian KrP saa ensi maanantaina 26.10. vieraita Turusta, kun TPS saapuu Raholaan. Tuleva ottelu on etenkin kotijoukkueelle erittäin tärkeä, sillä KrP:n edellinen voitto on syyskuulta ja pistetiliä tulisi kartuttaa, jotta pudotuspeliviiva ei karkaa liian kauaksi. Maanantain vierasjoukkue TPS on vastustajana tuttu, sillä joukkueet kohtasivat viime keväänä putoamiskarsintojen ensimmäisellä kierroksella, silloin KrP oli parempi voittaen ottelusarjan 2-1.

Edellisessä kotiottelussaan viime tiistaina Nokian KrP johti hallitsevaa suomenmestaria Seinäjoen Peliveljiä kahden erän jälkeen 6-4, mutta romahti viimeisessä erässä häviten lopulta lukemin 9-12. Vierasjoukkue TPS majailee sarjataulukossa kaksi pistettä ja pari pykälää nokialaisten edellä. TPS on ottanut tällä kaudella ainoat voittonsa kotoa, vierassaldon näyttäessä kolmea tappiota. Tässä on kotijoukkue Nokian KrP:n iskun paikka, mutta se vaatii täyttä keskittymistä ja varmaa suorittamista koko 60-minuuttisen ajan.

Nokian KrP – TPS

Tervetuloa Rahola Areenalle!

Ottelun lipunmyynnissä on kaikille 18-vuotta täyttäneille katsojille arvontalipukkeita, joilla voitte osallistua ottelussa tapahtuvaan arvontaan. Mistä voittajalle 2 lippua Tampereella pelattaviin naisten mm-kisojen finaaleihin parhaille paikoille!

”Arvoisa yleisö, Veikkauksen peleissä urheilu voittaa aina. Tiesitkö, että myös Pirkanmaalaiset olemme voittajia, sillä Veikkauksen tuottoa on käytetty laajasti salibandyolosuhteiden kehittämiseen, mm. Tampere Areenan rakentamiseen sekä Tenniskeskuksen peruskorjaukseen? Kiitos siitä kuuluu teille, Veikkauksen pelien pelaajille. Kiitoksena arvomme 2 paikkaa naisten MM-kisojen finaaliin parhaille paikoille Veikkauksen Voittajakatsomoon. Pidä arvontalippusi tallella!"