15.02.2016

Lauantaiaamuna bussi lähti kohti Kauniaista. Meille tuntematon paikka. Tiedettiin vain että syvällä kallion sisällä pelataan, ja monet eivät sieltä pisteiden kanssa ole pois lähteneet… Ennen peliä toitetettiin viisikkopuolustamista, lähetään uusimaan "Seinäjoen ihmettä".
Ensimmäinen erä alkaa, KrP vetäytyy formiinsa, Grani pyörittää. Grani joutuu pysymään laidoilla, se käy meille. Kuitenkin tarkka laukas viivasta kaukaa, ja peli 1-0. Tasoitusta päästiin hakemaan ylivoimalla, maali saatiin, mutta väärään päähän vanhanaikaisella. Anton kuitenkin tuo samantyylisellä vanhanaikaisella KrP:n taas maalin päähän. Peli eloon. Henki päälle. Grifk kuitenkin vastaa kahdella nopealla maalilla… Leevi ottaa vetovastuun maalilla. Molemmat ottavat yhdet jäähyt, alivoimat kuitenkin pelaavat. Erätauolle tilanteessa 4-1.
Erän alkuun alivoima Näädille, ja tämän hetken kuumin maalintekijä Tuunanen synkentää Näätäläiset. Kylmää kyytiä tuo myös seuraavassa vaihdossa tullut 6-1 maali. Alivoima selvitetään, peli puolessa välissä. Koutsit käskivät pelaajien ottaa niin sanotusti takalankusta, koitetaan tulla peliin mukaan, tai hävitään yrittäessä, riskillä on mentävä. Pelaajat tekevät työtä käskettyä. KrP saa pelinhallinnan selkeästi itselleen, eikä pelättyjä Grifkin vastareita tule ollenkaan. Vastustajan veskari Sipilä kuitenkin hoitaa. Kunnes Anton pistää Samin läpiajoon, Sipilä torjuu… Sami iskee riparista! Seuraava vaihto, Jere pommittaa, Lare irtopallosta ja kantti alaseen! 6-3! Erän viimeisellä minuutilla Sami Sami onnistuu vielä kertaalleen joten erätauolle 6-4 lukemista! Näätä on tullut takaisin peliin.
Uskoa puhkuen tulee Näädät kolmanteen erään, vain saadakseen ne kylmät vedet niskaansa. Grifk iskee hienoja maaleja peräperään ja kun 5min on kulunut kolmatta erää, niin taululla jo 9-4 lukemat. KrP saa yrittää jopa kahdesti ylivoimalla vielä kavennuksia, ei onnistumisia. Grifk rankasee jäähyjen jälkeen tilanteeksi 10-4. Allu maaliin. Seuraaviin kahteen vaihtoon saadaan kaksi onnistumista, mutta peli oli jo ohi. Ensiksi Tommi iskee jäätävällä pommillaan ja sen jälkeen Miko tekee Antonin hienosta esityöstä. Grifk tekee vielä yhden viimeisellä minuutilla joten summerin pärähtäessä taululla lukemat 11-6 kotijoukkueelle.

3 näätää: Anton Roth
– Oli pirteä koko ottelun, teki paljon duunia myös alaspäin. Vakuuttava 4 pisteen ilta hyökkäyspäässä.
2 näätää: Tommi Viteli
– Armotonta duunia koko ottelun ajan. Suurin tasonnostaja. Kolmannen erän maali kruunasi Tommin illan.
1 näätä: Lauri Tynkkynen
– Loistavaa kahden suunnan pelaamista ja kakkoskentän johtamista. Johtaa kakkoskenttää esimerkillään.