01.03.2016

Todella tärkeät pisteet oli jaossa molemmille sunnuntaina KrP:n kohdatessa TPS:n Raholassa. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Mestareiden Cupissa KrP voitti 4-0 ja SM-sarjan pelissä Turussa KrP vei viimeisen sekunnin maalilla 6-7. TPS:llä ennen peliä oli avoinna kaikki sijat 1-6 ja KrP hamusi Playoff-paikan varmistavia pisteitä.
TPS aloitti terävästi ensimmäisen erän ja se näkyi taululla. 5min pelattu ja jo 0-2 lukemat taulussa. Kaksi kertaa alle metristä pääsi kaveri rokottamaan. "Ei oltu valmiita" voisi joku sanoa. 1vs1 puolustuksia pitää voittaa omalla maalilla. Eero Rötsä kaventaa pelin 1-2 hyvän karvauksen jälkeen keskialueelta. Näädät pääsevät yrittämään tasoitusta kahdesti ylivoimalla melkein peräjälkeen, ensimmäisellä kerralla ei onnistuta, mutta toisella Sam Savolainen sivaltaa KrP:n tasoihin Anton Rothin syötöstä. Tästä alkoi hurlumhei, seuraava vaihto ja pistepörssin ykkönen TPS:n Juuti laukoo johdon heille. Kuitenkin sitä seuraavassa vaihdossa Tomas tuo KrP:n uudestaan tasoihin. Erän lopulla Juutin toinen vie turkulaiset 3-4 erätaukojohtoon. Laukaukset 14-12 KRP:lle.
Erätauolle painotettin oman pelin pelaamista, tiivis viisikkopuolustus, ei lähdetä TPS:n maalintekokilpailuun mukaan.
Millainen NÄÄTÄMYRSKY saatiinkaan aikaan. Ajassa 21:23 Anton laukoo pelin tasoihin. 23:22 Sami Savolainen zippaa läpiajosta Näädät johtoon. 24:09 Eemeli Rönkkö tuplaa johdon hienon vastahyökkäyksen jälkeen. 28:31 Sami Savolainen viimeistelee hattutemppunsa upea Tuomas Santalan syötön jälkeen. Tämän jälkeen peli tasoittuu ja jopa kääntyi turkulaisten otteeseen. Mutta KrP puolustaa tiiviisti ja upeasti pelannut Teemu Viteli on maalissa viimeisenä lukkona ottaen usean gameseiverin erän lopulla. Erä puhtaasti 4-0 Näädille joten erätauolle lukemissa 7-4. Laukaukset 13-7 KrP:lle.
Kolmannen erän alkuun kestetään alivoima todella hienosti, mutta pelin edetessä TPS:n hyökkäykset ovat kerta toisensa jälkeen vaarallisempia. Ajassa 48:45 kukapa muukaan kuin Juuti luo uskoa kolmannella maalillaan turkulaisiin. Turku vie, Näädät puolustaa, Teemu hoitaa maalilla! 52 minuutilla Miko Suominen tekee todella tärkeään paikkaan 8-5 maaliin. Maalin jälkeisessä vaihdossa joudutaan rikkomaan, TPS ylivoimalle jota se ei jätä käyttämättä. 6 minuuttia jäljellä, peli 8-6. TPS vyöryy, mutta KrP pyrkii pelaamaan viisaasti. Pitkiä hyökkäyksiä, kulutetaan aikaa kellosta pois. Eero Rötsä räjäyttää hallin kolme minuuttia ennen loppua vieden KrP:n taas kolmen maalin johtoon, TPS aikalisä. Sama painostus jatkuu. Viisikkona saadaan blokattua laukaukset, Teemu hoitaa kaikki mahdolliset, ja tuuri loput. Kerrankin pallo pomppi myös meille. Loppuun pelattiin pitkälti 6vs5 alivoimalla TPS:n pelatessa tyhjällä maalilla, mikä pyrittiin valmennuksen toimesta kääntämään 5vs4 tilanteeksi Eero Rötsän tehdessä isoa duunia pitäessä Juutia pihdeissään, ulkona pelistä. Hieno peli, hieno lopetus, 9-6 voitto!
KrP pelaa Playoffeissa tälläkin kaudella!

3 näätää: Eemeli Rönkkö
– Puolusti tasapainoisesti koko ottelun, avauspelaaminen täydellistä, tuki hyvin hyökkäyksiä. Tehot 1+3 puhuvat puolestaan.
2 näätää: Sami Savolainen
– Johtaa esimerkillä, teki töitä hullun lailla TPS:n ykköskentän pimentämiseksi. Siinä samalla iski hattutempun toiseen päähän.
1 näätä: Teemu Viteli
-28 torjuntaa TPS:ää vastaan kertoo kaiken oleellisen. Piti joukkuetta pystyssä silloin kun vastustaja vyöryi päälle. Todella tärkeitä torjuntoja toistakymmentä toisen erän lopussa kuten myös kolmannessa erässä.